Atlantis assieraad, DH 209

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

145,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Dit assieraad wordt vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Kenmerkend voor deze sieraden is de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan de ketting, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen.

  • Dit sieraad is gemaakt van 925 sterling zilver.
  • Dit sieraad kan een symbolisch hoeveelheid as bevatten.
  • Dit sieraad is 1,8 centimeter hoog.
  • Dit sieraad wordt exclusief ketting geleverd.

De bijbehorende ketting vind u hier: Ketting productpagina.

Dit sieraad is ook verkrijgbaar in geel- en witgoud. Deze varianten worden echter niet direct via deze webshop verkocht, u dient hiervoor contact met ons op te nemen. De levertijd van gouden sieraden bedraagt ongeveer 6 weken.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.