Mensen lopen naar afscheid - dierencrematorium Heerhugowaard

Lees het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
170 berichten.
Sietze en Ingrid schreef op 29 maart 2024 om 17:35
Wij willen Wendy en Irma heel hartelijk bedanken voor hun hulp-meeleven en advies na het overlijden van onze hond Snoopy.Zijn alle twee toppertjes met het telefonisch bijstaan van de verdrietige baasjes.Nemen alle tijd en zijn zeer empathies.
Dirk en sonja schreef op 22 maart 2024 om 11:25
Wij hebben op waardig manier afscheid genomen van Django onze buldog .
Alles was door de crematorium zeer goed geregeld onze complimenten hiervoor
We raden het dan ook iedereen aan
Mira Schott schreef op 12 maart 2024 om 16:19
Wir möchten uns ganz herzlich für die uns entgegengebrachte Anteilnahme bedanken, die tröstenden Worte und Gesten!
Der würdevolle Rahmen, die Zeit um Abschied zu
nehmen, das alles hat uns in dieser schweren Zeit sehr geholfen und Halt gegeben.
Vielen Dank!
Familie Schott
Leen en Laura verblauw schreef op 21 december 2023 om 20:45
Vol verbazing konden wij 9 december in het weekend afscheid nemen van onze lieve poes mienemeut.
We zijn dankbaar voor hoe liefdevol we waardig afscheid hebben kunnen nemen.
De nazorg was heel netjes en correct, wij zijn de medewerkers heel erg dankbaar over hoe goed we zijn geholpen.
En we vinden de antoirage geweldig mooi om afscheid te nemen van je dierbare huisdier
Nogmaals bedankt
Zeker een aanrader als u waardig afscheid moet nemen van uw huisdier.
Petra schreef op 18 november 2023 om 23:24
Na in volle verbijstering weg te zijn gegaan bij een ander crematorium zijn we hier zo warm ontvangen, ondanks het feit dat we op stel en sprong een ander crematorium zochten. Dit was de plek waar we onze hond met een goed gevoel achter wilde laten. Zo fijn ontvangen, ook bij het ophalen van de urn weer zo fijn behandeld. Mocht ik opnieuw in deze verdrietige situatie belanden zou ik zeker naar dit crematorium terugkomen. Hier wordt echt met respect met het dier en eigenaar omgegaan.
Nancy Rumkorf schreef op 18 november 2023 om 23:06
En voor de 2e keer weer zo warm en liefdevol geholpen. Zoveel rust, vriendelijkheid en kunde. Op een zeer lastig moment zo goed geholpen worden is ontzettend fijn. Bedankt voor de goede zorgen dit keer bij onze oude baas Toetie. Mvg Nancy Rumkorf
Johanna Witteveen schreef op 5 augustus 2023 om 11:28
Op 19 juli is mijn lieve Lily overleden en heb ik haar laten cremeren. Wij zijn liefdevol ontvangen en mochten alle tijd nemen om afscheid van haar te nemen. Bij het ophalen van haar as veel begrip voor mijn verdriet en kreeg ik een kaartje mee met de afdruk van haar pootje. Ik zal haar heel erg missen mijn lieve hond. Veel dank voor de fijne ontvangst bij jullie.
gezina de joode schreef op 9 juni 2023 om 07:52
op 22 mei2023 is mijn trouwe maatje pepper overleden en op 3 juni 2023is mijn lieve leona overleden maar pepper is weer thuis de as ligt in mijn tuin en 14 juni komt laona ook weer thuis en ook in mijn tuin
Anja Keppel schreef op 25 april 2023 om 14:23
Op 4-4-2023 is onze lieve boomer hondje tessa overleden na bijna 15 jaar in ons midden te hebben gehad en wat genoten we van haar wat was ze altijd lief en grappig.en wat is het nu toch stil in huis en wat een vreselijk leeg gevoel is dit zeg en gelijk het dagelijks ritme het wandel rondje is weg .we bedanken jullie voor het cremeren van onze tessa en met een goed gevoel denken we aan jullie hoe jullie het allemaal liefdevol hebben gedaan voor ons en een mooi plekje in ons huis krijgt ze .familie Keppel uit Grootebroek
Turbo schreef op 15 januari 2023 om 21:13
Op 10 december 2022 hebben wij ons maatje Turbo van 17 moeten laten inslapen. Vanaf 6 weken oud was hij samen met zuslief al hij ons. We missen hem echt enorm. We kregen van jullie, bij zijn asurn, ook een mooi memoriam kaartje. Maar wat we echt koesteren als herinnering, zelfs meer dan de asurn gek genoeg, is zijn pootafdrukje op het kaartje. De kaart is nu geplastificeerd, zodat we het voor altijd kunnen bewaren. We zijn jullie heel dankbaar voor deze fijne liefdevolle herinnering aan onze mattie.
Natasja schreef op 5 januari 2023 om 09:37
Op 15 november overleed heel onverwachts onze kat Ash, 4 jaar en 9 maanden werd hij. We zijn zo ongelooflijk warm behandeld, aan de telefoon maar ook op locatie. Het is altijd vreselijk om afscheid te moeten nemen. Maar wat waren we blij met de aandacht die er aan ons en aan onze kat werd gegeven. We kregen alle tijd om afscheid te nemen. En deze week ontvingen we een mooi kaartje met daarop Ash zijn geboorte- en sterfdag en de dag van cremeren. Dankjulliewel voor alle goede zorgen en nazorg.
Walther van Nieuwkerk schreef op 5 januari 2023 om 09:36
Dank voor het liefdevol afscheid van Xanto onze veertienjaar en negen maanden mechelse herder Allles is heel netjes geregeld nogmaals bedankt!
Choco schreef op 13 december 2022 om 15:10
Dank voor de correcte en belangstellende afhandeling na het afscheid van onze kleine grote vriend Choco.
Liza de leeuw schreef op 10 juni 2022 om 07:26
Goededag ik had een vraag. Mijn mops hondje is 2 weken geleden naast mij bed in haar mand overleden. Maar heb nog een andere hond een pocket bully en die is groot gebracht samen met mij mops hondje mij mops hondje was 11jaar . Maar sinds het overlijden van mij hond poept mij andere hond binnen op mij kleed en op de plekken waar mij overleden hondje meestal lag overdag . Mij hond heeft nooit iets binnen gedaan van pup af aan niet maar nu bijna elke nacht dat ze poept op het kleed . Wat kan ik hier aan doen .Schuur heel goed met special spul heel mij tapijt schoon . Maar het helpt niet . En ze hangt het liefste heel de dag bij ons in de armen . Hoe kan ik mij hond hier over heen helpen
Beheerdersantwoord van: Nikki
Bedankt voor uw berichtje.

Gecondoleerd met het verlies van uw hondje

Bijzondere reactie van uw andere hondje.
Wij kunne u geen advies geven. Het is misschien raadzaam om de dierenarts te raadplegen.

Heel veel sterkte toegewenst.
Jarno schreef op 6 mei 2022 om 13:20
Mijn kat Rocky is helaas overleden en heb waardig afscheid van haar kunnen nemen bij Dierencrematorium Heerhugowaard.
Er is met heel veel liefde alle tijd voor genomen, ik heb er een goed gevoel bij dat het allemaal zo netjes is gegaan.
Ik ben hier heel dankbaar voor.
Cardy en Leon van Aken Alkmaar schreef op 26 april 2022 om 13:41
Afscheid van Balou, Sjaak en Bento
We hebben in de afgelopen 3 maanden onze beide berners zelf naar jullie gebracht.
Sjaak op 21-1-2022 en Bento op 13-4-2022.
We hebben 4 jaar geleden onze berner Balou (8-11-2017) ook zelf bij jullie gebracht.
Wat is het mooi bij jullie en met veel warmte werden we ontvangen.
Jullie nemen alle tijd voor de begeleiding en zijn oprecht geïnteresseerd in wat er is gebeurd en geven warme persoonlijke aandacht.
We hebben samen met jullie alle 3 onze honden zelf naar binnen gebracht en op de tafel getild, dit doen jullie met zoveel respect.
We kregen alle tijd om in rust afscheid te mogen nemen.
Ook bij het ophalen van de as, was er alle tijd en rust met veel persoonlijke warme aandacht.
Hoe verdrietig het ook is om afscheid te nemen van je geliefde huisdier en vriend.
Jullie begeleiding hierbij is echt een steun.
Fantastisch hoe jullie het doen.
Hartelijk dank hiervoor.
We komen nog terug bij jullie om voor onze Bento een mooie urn en assieraad uit te zoeken.
Cynthia van Heesch schreef op 7 april 2022 om 16:49
Afgelopen maandag heb ik mijn beste vriendje Dobbey in moeten laten slapen. Ik ben hier enorm verdrietig om en merk dat mijn andere poes (ze heet Mango en is het zusje van Dobbey) ook erg verdrietig van is en echt rouwt. Het vreemde is dat zij heel veel gedragingen en gewoonten van Dobbey overneemt. Daar ze eerst nooit op schoot kwam, in een mandje sliep, kattenmelk dronk, miauwde, doet ze dat nu wel. Het is alsof het karakter van Dobbey ineens in Mango is gekropen. Heel vreemd. Het zijn niet alleen de dingen die ik hierboven noem maar het is werkelijk een hele andere poes geworden. Voor mij prettig, want zo heb ik het idee dat Dobbey nog bij ons is, maar voor haar verdrietig want het geeft wel aan dat ook zij haar broertje heel erg mist. Ik heb Mango wel meegenomen naar het inslapen van Dobbey en Dobbey na zijn overlijden nog mee naar huis genomen om Mango nogmaals aan hem te laten snuffelen en wennen aan het idee dat hij overleden is. Ik hoop dat ik daar goed aan heb gedaan. Ook Mango is een enorme lieverd dus ik hoop dat ook zij de draad snel weer kan oppakken en het verdriet een plekje kan geven.
Claudia Duim schreef op 2 februari 2022 om 20:06
Heel liefdevol en mooi hoe jullie dit doen.
Jullie nemen de tijd om te luisteren en troost te geven mijn lieve Julian is echt met alle liefde en respect behandeld.
Nogmaals dank jullie wel voor jullie lieve en goede zorg
Helga Brugman schreef op 6 november 2021 om 16:50
Sinds dat mijn moeder overleden is miauwt mijn kat en klimt in de brievenbus en dan begint hij te miauwen als of hij roept om haar.Mijn kat was altijd stapel op mijn moeder zij deed veel voor ons.
Priscilla schreef op 20 augustus 2021 om 13:01
Na het plotselinge overlijden van mijn moeder is haar kat Charlie, waar ik nu voor zorg, enorm van slag. Ik heb hem vlak na haar overlijden op haar bed getild zodat hij afscheid kon nemen van het lichaam van zijn geliefde maatje. Hij leek daar weinig behoefte aan te hebben, ik dacht dat hij dat misschien al had gedaan, gezien hij haar als eerste heeft gevonden. Echter toen mijn moeder in de woonkamer lag opgebaard, heeft hij tot zo'n vijf dagen na haar dood geprobeerd om bij haar in de opbaarmand te klimmen. De derde nacht is hem dat gelukt en heeft hij zich tussen haar arm en lichaam genesteld, zijn favoriete plekje. Het is inmiddels drie maanden geleden maar ik merk aan zijn gedrag dat hij nog altijd van slag is. Het lijkt alsof hij regelmatig ergens van schrikt en sjeest dan door het huis. Ook ligt hij vaak naast haar auto en slaapt dagelijks op haar bed of slaapkamer. Onze poes Diesel van 15 jaar oud staat soms op zolder te mauwen en lijkt haar daar te zoeken, waar ze ook regelmatig te vinden was. Ze wordt ontzettend gemist hier, door mens én dier.
Fam Portengen. schreef op 28 juli 2021 om 13:47
Op maandag 26 juli 2021 hebben wij ons Teckel Amber van 12,5 jaar gebracht.
Wij zijn liefdevol ontvangen en met heel veel steun hebben wij van Amber afscheid kunnen nemen.
We hebben ook een mooie urn voor Amber met advies uitgezocht.
En onze hond Amber is geheel naar onze wensen met liefde verzorgt.
En aan het eind van de middag zijn we weer liefde vol ontvangen om Amber op te halen.
Amber is met ons mee naar huis en heeft een mooi plaatsje gekregen in de kamer.
Nick en Mirjam, Groet - trotse baasjes van Zwabber schreef op 14 juli 2021 om 14:52
Lieve mensen van het Dc HHW; "Als je verdrietig bent, kijk dan in je hart en je zult zien dat je huilt om dat wat je vreugde schonk." Mooie tekst hèh, die is dan ook niet van mij maar van Kahlil Gibran, maar hij is me de laatste tijd regelmatig door het hoofd gegaan. Na tien jaar en geen idee waar die tijd gebleven is hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze allerliefste Zwabber. Het was me een lief ding waard geweest hem nog wat langer bij ons te hebben. Dat kan niet, en de leegte is vreemd en voelbaar maar jullie hebben ons en Zwabber geweldig opgevangen en ontvangen en daar zijn wij jullie zeer dankbaar voor. De prachtige herinneringen aan onze geweldige hond zullen wij bij ons dragen, en dat komt mede door jullie. Mede namens Mirjam heel veel dank daarvoor.
Familie Wink schreef op 10 juni 2021 om 13:34
Op 4 -06-2020 hebben wij onze lieve labrador Joy ❤️zelf naar dit Crematorium gebracht????
Wat werden wij liefdevol door Yvonne ontvangen en wij mochten onze Joy zelf op de tafel leggen omringd door kaarsen en uitzicht op de weilanden en bomen.
Met veel verdriet, maar wel de tijd die we ervoor mochten nemen, hebben wij onze lieve Joy een waardig afscheid kunnen geven……dit was het minste wat we nog voor haar konden doen, dat verdiende ze????❤️

Op10-06-2020 hebben wij het as van Joy opgehaald en werden weer fijn door Wendy geholpen en ze nam alle tijd en had een luisterend oor voor ons.
Samen met haar as, een poot afdruk in gips en een persoonlijk kaartje met poot afdruk van Joy is onze lieve schat weer thuis ❤️❤️

Een aanrader deze crematorium met lieve medewerkers als je een waardig afscheid van je geliefde huisdier wilt nemen.
Onze dank daarvoor ????????
Liefs Fam Wink
Celine van Oijen schreef op 9 mei 2021 om 22:17
Een maand geleden heb ik mijn allerliefste hondenmaatje moeten laten gaan. Vrij onverwachts. Dierencrematorium Heerhugowaard heeft 100% bijgedragen aan een liefdevol en respectvol afscheid. Wauw!
Zelfs toen alles wat uitliep was dat geen probleem, bedankt voor jullie tijd, warmte en respect!

Daarnaast is jullie locatie en pand prachtig. Nogmaals, alles voelde zo respectvol. De tijd die er genomen werd en ook het afhandelen van de “zakelijke kant”.
Ja, jullie dragen bij aan een waardig afscheid.

Bedankt!
Arie en Milca broersen schreef op 27 april 2021 om 18:34
Bij aankomst werden we warm onthaald in een hele mooie ambiance.
Onze beide trouwe viervoeters Kim (rottweiler) en panter (kater) hebben we hier moeten achterlaten.
Dit voelde vertrouwd aan en deed ons zeer goed omdat jullie ons zo goed hebben opgevangen,
Maar vooral ook op de manier hoe jullie hier mee omgaan zo kalm en zo rustig dit deed ons zeer goed.
Wij danken jullie allen van het dierencrematorium Te Heerhugowaard voor alles wat jullie tot in de puntjes verzorgen, en voor de goede zorg van onze trotse huisdieren waar wij jaren met plezier van hebben genoten en nu diep in onze hart zitten en blijven voor altijd..
RIP Kim en Panter
Arie en Milca broersen schreef op 27 april 2021 om 18:17
Vandaag hebben we waardig afscheid kunnen nemen van onze Rottweiler Kim en kater Panter.
kim lag er heel mooi bij met haar hoofd in het zonnetje wat ze bij ons ook altijd deed als we buiten zaten.
En Onze kater Panter lag er ook bij zodat we van beide nog een laatste eerbetoon hebben kunnen brengen.

We werden gastvrij ontvangen en werden op onze gemak gesteld dit kwam heel fijn over.
Ook hebben we hier rustig onze wensen kunnen bespreken over onze huisdieren het voelde gewoon goed.
Wij zijn zo blij ondanks het intense verdriet dat dit bij jullie in goede handen is.
Ik wil jullie van het dierencrematorium Te Heerhugowaard nogmaals bedanken voor de goeie zorg
van onze huisdieren, en de steun die we mochten ontvangen.
A.Fictoor schreef op 8 april 2021 om 18:24
Een waardig afscheid in deze mooie ambiance voor onze kleine Andalusische Podenco Tapa. We werden met alle tijd en begrip ontvangen en werden begeleid naar een mooie landelijke tafel waar we haar met haar mandje op konden zetten tussen 2 kaarsen met de velden op de achtergond voor een immens groot raam.
Zulke velden waren haar lust en leven. We danken jullie ook namens Tapa voor het geruststellende afscheid.
Lieve groeten van Eef en Annemarie Fictoor.
Fam. Groot - Alkmaar schreef op 2 april 2021 om 16:08
Vandaag hebben wij de as opgehaald van onze lieve hond Boemer, overleden 25-03-2021.
Wat een fantastische mensen werken hier, alles was tot in de puntjes geregeld. De urntjes die we via jullie besteld hadden, zijn in het echt nog mooier dan op de website. Bedankt voor de aandacht.
norma schreef op 30 maart 2021 om 14:40
Weer heel lief opgevangen,

na onze katjes Minoes 2015,Chili 2017,Brutus 2019 en Tom 2020 kwamen wij dit maal onze kanjer van een Berner Sennenhond Bickel brengen van10 jaar en 2 maanden....

Veel begrip en aandacht, een prachtige poot afdruk in klei en ook een afdruk op een mooie kaart....

Bickel is weer thuis.

In een woord jullie zijn geweldige mensen....

Groetjes van
Theo en Norma Bremmers
Purmerend
Fam. de Boer Ouders van Gino overleden 02-02-2021 schreef op 4 maart 2021 om 09:39
Heel erg fijn, zo’n mooie dierbare kaart te ontvangen, met Gino zijn pootje- afdruk!!!

En het fijne telefoon-gesprek!!!

Dank en groetjes, Carrie & Gerrit de Boer
Carla schreef op 23 februari 2021 om 12:48
Na zijn overlijden, is onze whippet Tristan op 17 februari hier gecremeerd. Op 19 februari heb ik samen met onze overgebleven hond de as verstrooid op het prachtige terrein achter het crematorium. Wij zijn die dag gastvrij en professioneel ontvangen. De aandacht en zorg, is een lichtpuntje in deze verdrietige periode.
Willem Vierbergen. schreef op 14 februari 2021 om 16:24
De hartelijke ontvangst, ambiance, het geduld en vragen van ik meen uw collega Irene.
Jimmy was een bijzondere hond en het werd uiteindelijk een bijzonder verhaal net als in een film.......een lach en een traan met onze clown Jimmy, mis hem nog steeds elke dag.

Door onwetendheid en haast door werk eerst begraven bij mijn schoonmoeder, na slapeloze nacht de volgende ochtend weer opgegraven.......fijn dat ik op zondag bij u kon komen om hem te brengen.....alle tijd om nu rustig afscheid te nemen.
Bedankt voor de goede zorgen.

Willem.
Willem Vierbergen. schreef op 14 februari 2021 om 16:08
Wij hebben Jimmy na overlijden tijdens "kleine" operatie mee naar huis genomen en op een van zijn favoriet plekjes neergelegd; de andere hond Diesel liep rustig op hem af, rook aan zijn hoofd, keek even naar hem en liep weg.
Verder nooit een moment gehad dat wij dachten dat zij anders in haar vel zat of hem zocht misschien een heel enkele keer even in de lucht ruiken/rondkijken oid........ze is met uitlaten naar andere honden toe wel wat milder geworden, Jimmy viel uit naar elke andere hond/kat en zij volgde.
Dit lijkt wel minder.
Anita schreef op 4 februari 2021 om 23:44
Onze lieve Tjibbe mocht ruim 15 jaar worden. Vorige week vrijdag is hij overleden en hebben we hem zelf bij jullie gebracht. Vandaag hebben we hem opgehaald en is hij weer bij ons. Dat voelt goed. Jullie aandacht voor ons in deze moeilijk dagen en voor Tjibbe hebben we als heel erg fijn ervaren. Bedankt voor jullie goede zorgen.
Linda Hagenbeek schreef op 3 februari 2021 om 17:18
Super goed en lief begeleid.
As in blikje meegekregen met haar naam er op.
Kaartje met voetafdruk meegekregen.
Mooie herinneringen ????????
Mar schreef op 13 januari 2021 om 20:41
Al 3 poesjes bij jullie gebracht,gelukkig op leeftijd van ruim 20 jaar.
Welke vraag ik ook stelde ,alles werd met zorg en liefde beantwoord.
Bedankt voor alle goede zorgen en fijn dat jullie zo zijn
Mar schreef op 13 januari 2021 om 20:28
Helaas al 3 poezen weg moeten brengen naar jullie, gelukkig waren ze wel op leeftijd, 20 jaar .
Ben heel dankbaar voor jullie telefoontje over hoe en wat.Welke vraag ik ook had,alles werd met zorg ,rustig en goede uitleg beantwoord.
Bedankt voor alles .
M. van Langen schreef op 24 december 2020 om 08:13
Gistermiddag 2 mooie urnen gekocht voor mijn lieve superlieve poezenkindjes Tonnie en Reintje.Grote complimenten voor Hilde en Yvonne.Hele lieve begripvolle meelevende en meedenkende dame's. Heb nu nog een heel lief poezenkindje.Ze is al op leeftijd en helaas niet gezond maar ik hoop dat ze nog heel lang bij me mag blijven. We zijn inmiddels twee handen en twee pootjes op een buik.Maar eens zal er een tijd komen,......Yvonne en Hilde, heel hartelijk dank nogmaals. Hele fijne feestdagen en laten we hopen dat 2021 voor iedereen een beter jaar wordt. Tot ziens.
Walter en Dombo. schreef op 2 december 2020 om 16:43
Op de 19de november helaas afscheid van Rakker moeten nemen . Na de dierenarts kon ik meteen terecht bij het dieren crematorium waar ik hartelijk werd ontvangen en waar ik mij gehoord voelde en alle tijd krijg om afscheid van hem te nemen. Ook de hond krijgt de tijd om afscheid te nemen. Ik heb het als zeer prettig ervaren de begeleiding in de laatste periode voor ik hem heb achterlaten.
Bas & Tine schreef op 30 november 2020 om 22:21
Deze mensen snappen waar ze mee bezig zijn.
Zeer professioneel, goed luisteren en zonder poespas.
Voor ons, hoe verdrietig ook, een waardig afscheid van onze trouwe viervoeter.
Hoop het niet snel weer mee te maken maar als het moet kom ik hier weer terug.
schreef op 17 november 2020 om 12:43
Dank voor de betrokken en waardige manier waarop ik mijn hondje Thoula haar laatste weg kon vergezellen
Jolanda Ligthart schreef op 28 oktober 2020 om 14:45
Afgelopen zaterdag onze Hidde laten inslapen en zelf weggebracht naar het crematorium. Daar werden we heel goed en begripvol geholpen. Gisteren de urn opgehaald waar Hidde nu samen met onze eerder overleden hond Robbie in zit. Ook wederom zeer vriendelijk en meelevend geholpen. De kaartjes waar op elk kaartje een ander pootafdruk op staat zijn top. Bedankt!
admin schreef op 30 september 2020 om 08:26
Dag Dennis,
Het is altijd verstandig om dit te doen, wij hebben van veel klanten positieve ervaringen vernomen.
Heel veel sterkt voor de komende tijd.

Vriendelijke groet,
Dierencrematorium Heerhugowaard.
Dennis Nijland schreef op 28 september 2020 om 12:35
Ik heb een vraagje.
Goedemiddag,
De hond van onze kennissen is ziek en gaat hard achteruit, ze is wel het maatje van onze hond (beiden boxers).
Is het verstandig om onze hond bij de andere te laten als deze overleden is .?
Vriendelijke groet Dennis Nijland
Ineke Derks Schoenmakers schreef op 29 augustus 2020 om 13:50
Vandaag is het een jaar geleden, dat Pasha, mijn beardedcollie, van 14 jaar en 8 maanden helaas is overleden en naar jullie crematorium is gebracht. Terwijl ik het DUC Amsterdam bij mij om de hoek heb. Het gaat bij jullie zo liefdevol 15 jaar en dat doet je als baasje zo goed. Het was voor mij zo moeilijk omdat Diesel, mijn andere beardedcollie 27 december 2018 was overleden en ook hier was gebracht. Wat ik toen niet wist was, dat mijn markiesje Vica, 27 december op dezelfde dag als Diesel, maar een jaar later. Ook hij zou een maand later 15 jaar worden.
Maar wat hebben jullie mij liefdevol opgevangen.
Wilma Klinkhamer schreef op 22 augustus 2020 om 06:07
Beste medewerkers,
Menig hond naar jullie toegebracht, zo ook onze Engelse Bulldog Keesie. Hij was op en heeft een mooi leventje gehad. Alles was weer perfect geregeld. En Keesie mocht lekker nog even een nachtje in zijn eigen mand blijven liggen, bij jullie. De urn ook bij jullie uitgezocht, daarop zat een tennisbal, het kon niet perfecter. Hij was namelijk gek op tennisballetjes, dus helemaal goed. Lieve Keesie je was moe en uitgestreden, slaap zacht lieve jongen en tot ooit....we missen je. Bedankt nogmaals lieve medewerkers voor de goede zorgen.

Groeten Wilma Klinkhamer en Ed Langeveld
Nieuw-Vennep
Fiep schreef op 9 augustus 2020 om 09:47
Wij hadden 2 hondjes. 1 van 11 en 1 van 10. Ze zijn 10 jaar bij elkaar geweest. Afgelopen vrijdag hebben we de oudste in laten slapen. De ander wil nu niet meer 's nachts alleen beneden zijn. Kan dit nog over gaan?
admin schreef op 11 juni 2020 om 11:29
Dag Gerlinde,
het gemis kan er zeker zijn u kunt dat terug vinden op onze site onder het rouwproces van dieren.
Heel veel sterkte.
gerlinde van den bos schreef op 3 juni 2020 om 18:00
heb nog 2katten die met mijn hond opgevoed zijn mijn hond is vandaag overleden zullen die katten hem ook missen gingen altijd met wandelen
José en Geert Sagel schreef op 13 mei 2020 om 18:14
5 mei was onze poezenkind moosje overleden en vandaag 13 mei hebben wij haar weer opgehaald bij het crematorium. Samen met haar broertje Sam hebben ze een mooie urn gekregen waar later ook haar broertje Floris nog bij kan. Yvonne nogmaals enorm bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding die je aan ons gegeven heb. Deze mensen, van dit prachtige crematorium, hebben zoveel liefde in hun dat uw huisdier met alle goede zorg en liefde een mooie laatste groet krijgen zoals u dat wilt.
Jolanda Doorenbosch schreef op 9 mei 2020 om 14:48
Op 17 april hebben wij afscheid moeten nemen van Sanne, ons gedreven speurhond Boxer meisje die ervoor gezorgd heeft dat menig hond en kat terug kwam bij de eigenaren. Dierencrematorium Heerhugowaard is niet bij ons in de buurt maar omdat we hier zo goede ervaringen mee hebben ,kozen we er voor dat Sanne daar haar laatste rustplekje en crematie kreeg.
En wij danken Hilde en haar echtgenoot en de lieve dames die er waren heel hartelijk voor het respect waarmee zij met de overleden dieren en hun baasjes omgaan.Ondanks de Corona hebben we een warm afscheid gehad.

Groeten van Chris en Jolanda Doorenbosch en haar broertje Bill
Gerda en George Meyer schreef op 6 februari 2020 om 13:49
Op 29 januari 2020, hebben we onze Siamees “Dikkie”, laten cremeren. Wij hebben hem in de oven mogen leggen, waarna we afscheid hebben genomen. De mensen van het crematorium waren heel begripvol en meelevend, Het overlijdenskaartje met zijn pootafdruk heeft een mooi plekje gekregen. Bedankt voor de goede zorgen.
Van Velzen schreef op 25 januari 2020 om 09:18
Op 17-01-2020 hebben wij afscheid genomen van onze lieve hond Luna.
Luna hebben wij laten inslapen en daarna meegenomen naar huis.
Met het crematorium gebelt en wij konden haar de volgende dag brengen. Wij kregen alle tijd om afscheid te nemen van Luna en wij zijn hier zeer dankbaar voor.
Wij hebben een urn uitgezocht en Luna heeft nu een mooi plekje in onze woonkamer.
Anja Jansen schreef op 6 december 2019 om 19:27
Vandaag 6 Dec. Afscheid genomen van onze dappere tijgertje. Dank je wel voor je begrip en liefde voor ons maar in het bijzonder voor tijgertje
Judith Michiels-van Lint schreef op 6 december 2019 om 17:56
Vandaag het kaartje gehad van onze overleden Breezer. Met poot afdruk. Wat mooi .... dankjullie wel.
Wendy Kroon schreef op 10 augustus 2019 om 15:32
SkipBo was ernstig ziek en had niet lang meer. Om alles al te regelen zijn we enorm warm ontvangen door hun en alles was mogelijk wat we maar wilde.
Op 3 augustus is mijn meissie dan ook vredig heengegaan thuis en diezelfde middag is ze daar opgebaard.
Skip was "in dienst" als speurhond vermiste honden bij het Team Honden Zoekgroep Hoorn en uiteraard stond het team er ook. Hilde heeft het voor mij geheim gehouden dat er ook 2 broertjes van haar ook afscheid kwamen nemen...een super verrassing!.
We zijn enorm dankbaar dat jullie dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Ze heeft een geweldige uitvaart gehad.
Door dit heeft het mij een goed gevoel gegeven...Dit had ze verdiend!!!. Mijn meissie is nu weer thuis daar waar ze hoort.
Nogmaals heel veel dank voor al jullie goede zorgen. Warme mensen met een groot hart voor de dieren.

Veel liefs Wendy
W. Kemker schreef op 27 juni 2019 om 01:20
Ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor de zeer fijne uitvaart van mijn poes en de afdrukken die jullie van haar pootje hebben kunnen maken. Precies een jaar na dato heb ik met die afdrukken een prachtige tattoo kunnen laten zetten. In mijn hart blijft ze zitten en nu oon haar pootje heel dicht bij mij. Nogmaals heel hartelijk dank.
Marga Ootes- Blekemolen schreef op 22 mei 2019 om 08:52
Je mooie bruine ogen
Verloren helaas hun glans
Ze werden langzaam dof
Je had geen schijn van kans
Je poten lieten je soms in de steek
En 't brak mijn hart
Als ik zag hoe je dan keek
Het afscheid was niet ter vermijden
Ik wilde je niet laten lijden
Nog snel een knuffel
En een laatste streel

Dag lieve Jazz wat hebben we van jou genoten, 13 jaar. Rust zacht. Wat is t stil hier in huis. Missen je.
Marga Ootes- Blekemolen schreef op 22 mei 2019 om 08:51
Je mooie bruine ogen
Verloren helaas hun glans
Ze werden langzaam dof
Je had geen schijn van kans
Je poten lieten je soms in de steek
En 't brak mijn hart
Als ik zag hoe je dan keek
Het afscheid was niet ter vermijden
Ik wilde je niet laten lijden
Nog snel een knuffel
En een laatste streel

Dag lieve Jazz wat hebben we van jou genoten, 13 jaar. Rust zacht. Wat is t stil hier in huis. Missen je.

Wat een service bij t crematorium. Zo lief en attent.
Ron en Maikel Altink schreef op 9 mei 2019 om 10:15
Op 23 April 2019 mocht je 16 jaar oud worden, 10 dagen later moesten we je laten gaan. 3 mei 2019 hebben wij in overleg met de dierenarts besloten om je te laten gaan je was op moe en oud. Het is allemaal nog zo vers en lieve Lisa trouwe hond wat missen wij je verschrikkelijk. Wederom contact gezocht met het crematorium want al onze huisdieren gaan naar hun toe.
Wij werden zo hartelijk en vriendelijk ontvangen zo lief en begripvol. Wij hebben in alle rust en tijd goed afscheid van je kunnen nemen, en dan komt het moment dat we je voorgoed moeten laten gaan. Na al het papierwerk en de wensen die we met het crematorium hebben besproken was het tijd om te gaan. Met nog een laatste blik en dikke kussen zijn we met pijn in ons hart weggegaan jou daar moeten achter laten doet ons verdriet, maar weten dat ze je met respect liefde en zorg de laatste eer hebben bewezen, en dat geeft een goed gevoel. Wij danken het crematorium ook voor hun betrokkenheid en medeleven en de tijd die we mochten nemen om van onze Lisa afscheid te kunnen nemen. Heel hartelijk dank daarvoor.

We staan niet altijd stil
bij het woord " Samen "
Maar het is een groot gemis
als "samen " uit je leven is.

Rust zacht kleine Prinses wij gaan je zo vreselijk missen.

XXXXX je papa's
Ron en Cathy Mak schreef op 9 april 2019 om 12:13
In een periode van 4 jaar hebben wij onze 2 Duitse herders Doutzen en Sonny verloren.
Doutzen hebben wij laten cremeren bij Majesta in Schagerbrug en Sonny bij dierencrematorium Heerhugowaard. Wat een groot verschil tussen Majesta; die staat voor warme ontvangst, medeleven, aardige woorden over de hond en geen enkele haast. Wat een vervelende ervaring bij dierencrematorium Heerhugowaard. Een kille ontvangst , geen woord over de hond, een volledige commerciële omgeving binnen. Wij kregen zelfs uitleg over de milieuvergunning en de filters voor de rookgassen.
Die kille, koude ontvangst was bij het brengen van onze hond en het ophalen van de as met knuffels hetzelfde. Wij ondervonden geen enkele vorm van empathie van de medewerksters. De ingestudeerde teksten waren doorspekt met nietszeggende woorden.
Constance Straube schreef op 27 maart 2019 om 11:05
Een goede ervaring hebben wij,onze hond Droopy is 27 februari 2019 overleden na 15 jaar en 3 maanden,wij mijn vriend Mo en mijn dochter Sylvana en ik brachten hem hier,wat een vriendelijke vrouw heeft ons geholpen ben haar naam vergeten,ze nam alle tijd voor ons en we konden zolang we wilden afscheid nemen van Droopy,was een mooi afscheid,Droopy we missen je ????????
Constance Straube schreef op 27 maart 2019 om 07:41
27 februari 2019 moesten wij afscheid nemen van onze hond Droopy die 15 jaar en drie maanden is geworden,en zijn wij bij jullie terecht gekomen,we hebben,mijn vriend Mo,mijn dochter Sylvana en ik heel mooi afscheid kunnen nemen van Droopy bij jullie en zijn met een goed gevoel weggegaan wat een mooie plaats hebben jullie en wat een vriendelijkheid kregen wij,dat deed ons goed,doeg lieve ondeugende Droopy we missen je ????????
Familie van Dijk schreef op 9 maart 2019 om 18:36
Wat een super service, we kwamen zonder afspraak langs. Super geholpen. Erg mooi allemaal en waardig afscheid kunnen nemen van onze hond.
Lisette smidt schreef op 4 maart 2019 om 16:00
Zaterdag kregen wij het kaartje van de crematie van onze lieve poes Vledder met een pootafdrukje er op.
Wij zijn daar heel erg blij mee.
Hartelijk bedankt.
Jacco en Lisette Smidt
Slootdorp.
Lisette smidt schreef op 4 maart 2019 om 14:23
Na de crematie van onze lieve poes Vledder kregen wij na enkele weken dat heel netjes is een heel mooi kaartje met een mooie pootafdruk van onze lieve vledder.Wij zijn daar heel blij mee.
Hartelijk bedankt voor alles.
Jacco en Lisette Smidt.
Dominic schreef op 26 februari 2019 om 23:00
Mijn allerbeste maatje Buddy heeft helaas een moeilijke start gehad in zijn leven.
Daarom vond ik het extra belangrijker dat zijn afscheid extra waardig moest zijn.

De keuze op DC Heerhugowaard is mede gekomen door de fijne reacties in dit gastenboek, daarom zal ik ook mijn ervaring delen.

Buddy is bijna 13 jaar mogen worden, en de dierenarts heeft hem thuis in zijn eigen mand laten inslapen.

Hierna erg verdrietig onderweg naar het crematorium.
Op deze prachtige locatie die veel rust uitademt werden we ontvangen door Yvon, een lieve vrouw, die ondanks dat we te laat waren door de file alle tijd en geduld nam voor Buddy's verhaal.
Ook kreeg ik alle tijd om mijn persoonlijke wensen aan te geven en natuurlijk afscheid te nemen van mijn kanjer.
De afscheidsruimte is heel prettig.
Buddy werd in zijn eigen mand op een tafel tussen 2 grote kaarsen gelegd, door de grote ramen zag ik de zon ondergaan en de lucht diep rood kleuren.
Na een laatste kus kon ik hem met een gerust hart achterlaten.

Bij het ophalen van de urn kreeg ik ook een pootafdruk van Bud,een klein gebaar maar o zo waardevol!

Hilde, Yvon en de rest van het team bedankt voor jullie oprechte medeleven en steun in deze moeilijke periode.


"We will find eachother in Heaven, I promise"
Buddy * 01/04/2006 × 22/02/2019
Mirjam Bakker schreef op 11 november 2018 om 15:45
Vrijdag 19 oktober hebben we ons teckel Saartje laten in slapen daarna hebben we haar naar het dierencrematorium Heerhugowaard gebracht waar we werden opgewacht en alles geregeld hebben.
We zouden een bericht krijgen wanneer ze gecremeerd zou worden maar tot heden niets gehoord ik heb zelf na twee weken contact opgenomen en zou nog een kaartje opgestuurd krijgen maar na drie weken nog niets ????
Dus hiermee geen goede ervaring met het dierencrematorium Heerhugowaard.
Sil Reuter schreef op 30 augustus 2018 om 21:22
gisteren kreeg ik van Hilde bericht ,dat de urn ,die ik zo graag wilde eindelijk aangekomen was .Het had wat voeten in aarde ,maar opgeven is geen optie voor dit topteam.Ben superblij ,nu is onze Boaz eindelijk echt thuis.Dank jullie wel,Sil en Arnold Reuter
Fam. R. Smit uit Venhuizen schreef op 23 augustus 2018 om 15:38
23 augustus 2018.

Zondag 12 augustus hebben we ons lieve konijn Pluche in moeten laten slapen. De dierenarts is op haar vrije dag bij ons thuis geweest om dit te doen. Zo ontzettend lief. Zij heeft Pluche heel vaak moeten behandelen.
Pluche was ons zorgenkindje en we hadden met haar een ontzettend goede band. Ondanks dat we nog een konijntje thuis hebben, was ze heel sterk naar ons toe gericht.
Dat is ook gekomen, omdat we met haar hebben getraind. Want wat niet veel mensen weten, konijnen zijn heel slimme dieren.

Maar enfin, die middag konden we bij het crematorium terecht. We hebben daar verder afscheid genomen bij de tafel waar 2 grote kaarsen op standaard branden. Het uitzicht was zo mooi en de rust erbij. Pluche lag er mooi bij in het grafje wat we voor haar hadden gemaakt.

Met Yvonne, die ons heeft begeleid, hebben we alles doorgesproken. Maandag 13 augustus is Pluche alleen gecremeerd, omdat we haar graag weer thuis wilde hebben. In de week die volgde, hebben we na telefonisch contact met Hilde nog wat aanpassingen doorgegeven. Ze zijn daar zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam!

Na een week konden we onze Pluche weer ophalen in haar urntje en ik en mijn dochter hebben haar dicht bij ons hart d.m.v. een ashanger. Zo is Pluche toch weer een beetje bij ons. In ons hart en in onze herinneringen. Ze is bijna 7 jaar geworden!
We zullen haar vreselijk missen.

Via deze weg wil ik m.n. Yvonne en Hilde en het hele team bedanken voor de respectvolle manier waarop Pluche, maar ook wij zijn behandeld. Heel veel dank!!!
Sil Reuter schreef op 11 juli 2018 om 21:56
maandag 9-7-2018 was de dag daar ,waar we van wisten ,dat hij ooit zou komen .Onze sarplaninac Boaz ,onze beer en grote vriend,die 11 jaar geleden als pup van 8 weken bij ons terecht kwam, op ons pad kwam,hebben we laten gaan ,omdat zijn leven niet meer was ,zoals het moest zijn .een kanjer van 90 kg.,die zoveel puppy,s en jonge honden dingen geleerd heeft ,een waker op ons erf ,onze klanten ,die hem kenden .Dankbaar dat we zo snel en met veel liefde gesteund werden door Hilde ,Rob en Yvonne .Lieve Boaz ,we missen je ,Noa mist je ,gelukkig heeft ze heel veel van je geleerd en gaan we moedig verder ,voor altijd in ons hart.Sil en Arnold Reuter
je vrouwtje en baasje schreef op 9 juli 2018 om 10:38
lieve lieve beauty wat zal ik je vreselijk missen op 7/10/2013 hebben wij je uit het asiel gehaald waar je al voor 2 keer zat op jouw jonge leeftijd nu 13 jaar later moest ik je helaas laten inslapen we wilde je niet laten lijden bedankt lieverd voor al je liefde
Nel Nacher schreef op 26 juni 2018 om 22:48
WISH

Op 18 juni hebben wij afscheid moeten nemen van onze oude trouwe vriend Wish.
We hebben hem zelf naar het crematorium gebracht. Daar werden we heel fijn begeleid.
We mochten Wish zelf op de tafel leggen waar hij zo vredig lag met het zonnetje op zijn koppie.
We kregen alle tijd om afscheid te nemen. Alles ging in alle rust. Het was een hele fijne ervaring na zoveel verdriet om onze vriend. Ook het ophalen van de as was prima geregeld. We hadden de as van onze andere hond ook meegenomen en zo werden de 2 lieverds weer herenigd in een mooi border collie asbeeld. Ook kregen we een mooie pootafdruk van onze vriend.
Dat is zo'n mooi klein geschenk!! Daar ben ik ontzettend blij mee. Bedankt medewerkers dat jullie ons, en onze vriend met zoveel respect behandelden.
Dat geeft toch weer een fijn gevoel bij zo'n droevig afscheid.
Ingrid van den Berg schreef op 11 juni 2018 om 10:17
Allerliefste Rocky,

Vandaag neem ik echt afscheid van jou...

Mijn onvoorwaardelijke steun, mijn beer, mijn onhandige grote knuffel, mijn rots in de branding.

Ik ga je bonkige stappen missen, je gekke acties, je hese geblaf.
Je gegraaf in mijn bed en vervolgens heel onschuldig kijken, het omkiepen van de vuilnisbak en je onvoorwaardelijke liefde.

In Bosnie liep jij mijn leven in om er nooit meer uit te gaan.
Ik zie je nog als pup de camper uitrollen, of met je billen in de waterbak van Barri vallen. Je was nog maar zo klein en niet bij me weg te houden. Jou ophalen uit Jasenica was de beste beslissing ever….

Wat miste je je maatje toen die overleed, je was eenzaam maar werd weer vrolijk toen je Simon aan je zijde kreeg. Je leerde hem sniperen, graven,over boomstronken springen en achter konijnen aan rennen. Jullie waren een top duo.

Ik hoop dat je nu weer samen bent met Bar. Kleine Simon mist je vreselijk maar ik zal heel goed voor hem zorgen.

Je liep mijn wereld in
hij was nog nooit zo mooi geweest
Jouw hemel was mijn doel
En al wist ik diep van binnen
Dat dit niet voor altijd zou zijn
Ik zou het zo weer overdoen….


Allerliefste Rocky wat zal ik jou verschrikkelijk missen.

Dag grote liefde, dag mijn Koning.
Familie Broersen Venhuizen schreef op 27 april 2018 om 09:46
Op 12 april hebben wij afscheid genomen van onze lieveling Dribbel in dit crematorium. We zijn zijn daar goed opgevangen en mochten onze Dribbel zelf op de tafel neer leggen om afscheid te nemen.De begeleiding was geweldig, dit was ook weer bij het ophalen van zijn as. Wij kunnen het iedereen aanraden die van hun huisdier afscheid moeten nemen.
schreef op 23 februari 2018 om 12:03
We hebben net de as van onze grote kleine vriend Doerak opgehaald. Mijn grote complimenten hoe het allemaal gegaan is. Er werd alle tijd genomen om definitief afscheid te nemen van Doerak op een prachtige lokatie. De begeleiding was top en kan niet bedenken wat er beter zou kunnen. Dit prachtige afscheid zal in grote mate bijgedragen om het verlies van onze Doerak een plekje te gaan geven. Mijn complimenten en heel veel dank. toppie.
Fam. de Groot Enkhuizen schreef op 25 januari 2018 om 17:36
Lieve mensen,
Enorm bedankt voor de mooie wijze waarop jullie hebben bijgedragen om het verlies van onze Hummer in oktober ‘16 en eerder deze week van Luna te begeleiden.
Het heeft er zeker aan bijgedragen om het voor ons waardig en mooi af te kunnen sluiten.
sil schreef op 10 januari 2018 om 21:53
op 19 december hebben we onze Felina in laten slapen ,vanaf 8 weken bij ons en 15,5 jaar geworden en op 20 december naar het crematorium gebracht .Voor ons zeer belangrijk,de rust en het prachtige uitzicht op de luchten ,we konden bijna de regenboogbrug zien ,ook de pootafdrukjes ,die we gekozen hebben zijn mooi,voor altijd bij ons,dank lieve mensen ,voor de steun ,Sil en Arnold Reuter
Wilma Klinkhamer schreef op 8 januari 2018 om 16:38
Vantevoren had ik al eens telefonisch contact opgenomen met het crematorium. Gewoon om een eerste indruk te krijgen, want tenslotte wil je dat het afscheid van je hond, met respect en vooral waardevol verloopt. Mijn indruk was direct heel goed, er werd voldoende tijd genomen om alles uit te leggen. Ik dacht als mijn zieke Engelse Bulldog Sjakie overlijd, gaat hij daarheen. Op 22 december 2017 besloot mijn lieve jongen, net voordat de Dierenarts zou komen om hem in te laten slapen, zelf te gaan. We hielden hem in onze armen, dat was gek genoeg een mooi moment...hoe moeilijk ook. Hij zou niet meer beter worden en alleen maar meer gaan lijden en dat wil je niet als eigenaar. In de avond hebben wij Sjakie zelf in zijn eigen mandje naar het crematorium gebracht. Het was daar erg mooi, maar vooral ook knus. Je had niet het idee dat je bij een crematorium was. Het was ook prachtig met de twee grote kaarsen aan, die naast Sjakie stonden. Er volgde een heel fijn gesprek, alle wensen werden doorgenomen. We hebben daarna een prachtige urn uitgezocht van ontwerper Geert Kunen. Ja dan komt het moment dat je weggaat en Sjakie achter moet laten. Dat was heel moeilijk, maar deed dit toch in goed vertrouwen en dat kwam door de hele sfeer daar. Sjakie zouden we pas die woensdag na De Kerst kunnen ophalen. De eigenaresse merkte op dat het voor mij erg moeilijk was, dat het zolang duurde. Ze deed haar uiterste best en belde de volgende dag al dat ik mijn banjer kon ophalen. Hij is nu thuis, waar we een mooie plek hebben gemaakt voor hem. Ik beveel echt iedereen dit crematorium aan voor zijn of haar dier. We zijn echt zo goed geholpen en dit helpt ons zo bij de verwerking van het verlies van Sjakie. We hebben nog een hond en we hopen dat deze lieverd nog lang bij ons blijft, maar als de tijd daar is....weten wij waar we naar toe gaan. Bedankt lieve mensen van het crematorium!!!! Grt Wilma en Ed
daarna
Janet Kuiper schreef op 28 november 2017 om 22:34
Op 11 november 2017 is mijn lieve hond Shelby, een Old English Bulldog van 11 jaar, overleden. Bij de dierenarts is ze rustig tegen mij aan, voor altijd in slaap gevallen ....... De dierenarts heeft vervolgens voor mij het dierencrematorium Heerhugowaard gebeld.

Bij het dierencrematorium aangekomen, zag ik dat het gebouw een mooie boerderij is. Er kwam direct een man naar ons toe om ons te condoleren met het verlies van Shelby en om ons hulp aan te bieden met het naar binnen dragen van Shelby. Bij binnenkomst in de afscheidsruimte kreeg ik het gevoel dat Shelby hier in vertrouwde handen was. De ruimte ademde rust en warmte uit. We hebben de gelegenheid gekregen om uitgebreid afscheid te nemen van Shelby. Vervolgens hebben we mijn persoonlijke wensen over de crematie van Shelby besproken, waarbij ook tijd en ruimte was om te vertellen hoe dierbaar Shelby voor mij is geweest. De medewerker was oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal en ik kon mijn tranen de vrije loop laten gaan. Omdat Shelby mij heel veel heeft gegeven, heb ik gekozen voor een individuele crematie. Ik wilde tot aan het laatste moment, het beste voor haar. Na het bespreken van de crematie, konden we nogmaals afscheid nemen van Shelby. Bij het verlaten van de afscheidsruimte moest ik Shelby achterlaten, een moeilijk moment, omdat ik haar hierna fysiek nooit meer zou zien. Maar wegens de uitstraling van het crematorium, het ontvangst, de warmte in de afscheidsruimte en de persoonlijke aandacht voor het verlies en het verdriet, heb ik Shelby met een gerust hart achtergelaten.

Op 17 november 2017 heb ik de as van Shelby opgehaald. Bij de voordeur werd ik verwelkomd door een vrouw, vervolgens hebben we in de afscheidsruimte uitgebreid gesproken over Shelby. Wederom was er tijd en ruimte om te vertellen hoe ik de afgelopen dagen ben omgegaan met het verlies van Shelby en mijn verdriet.

Tijdens het bespreken van de persoonlijke wensen heb ik aangegeven dat ik graag een pootafdruk van Shelby wil. Dit kan ik een ieder aanraden om te laten doen. Kijkende naar die pootafdruk zie ik Shelby weer rare bokkensprongen maken .......

Bedankt voor jullie steun! Mijn ouders, René en ik hebben het afscheid van Shelby niet anders gewild. Mensen als jullie maken het afscheid van een trouwe huisgenoot iets dragelijker.
Yvonne Zandstra schreef op 9 november 2017 om 23:21
maandag 6 november 2017 heb ik mijn erge lieve bijzondere labje ASHLEY van 8 jaar in moeten laten slapen. Ze is thuis ingeslapen en Yvon kwam Ashley halen nadat ze was ingeslapen. Aan de telefoon waren jullie super super lief en begripvol en namen al de tijd om mij mijn verhaal te laten doen over ASHLEY. ik had daar al een super goed gevoel bij. Dat Yvon binnen kwam, had ik al gelijk een super goed gevoel dat jullie heel goed voor mijn allerliefste zouden zorgen. Yvon heeft mijn wensen doorgenomen en van Ashley haar gegevens en die van mij. We hebben een fijn gesprek gehad, n van Yvon haar kant veel begrip en een luisterend oor. We hebben nog gesproken hoe mijn chihauhau MAX bij ASHLEY lag sinds ze overleden was. Was heel bijzonder want hij lag stijf tegen haar aan. Ik wilde Ashley haar favoriete knuf met de crematie meegeven, Ashley had die gekregen van mijn moeder paar maanden voordat mijn moeder overleed. Ze was er gek op en maakte het niet stuk. Yvon gaf me aan dat ze het zelf niet zou doen, want de knuf zie je niet meer en er zat toch een emotie achter de knuf. Dat had me aan het denken gezet en ik heb de knuf gehouden en staat nu bij haar urn. Ben daar ook heel blij mee. Yvon zei ook dat ik max heel goed in de gaten moest houden want hij begon te piepen toen Ashley in de auto lag. Dat doe ik zeker.
Na een paar uur nadat Ashley met Yvon weg was kwam ik erachter in paniek dat ik vergeten was om een plukje haar van Ashley te hebben gepakt, dit doe ik van al mijn honden in een hangertje.
Ik belde op in paniek, en Hilde gaf aan dat ze ervoor zorgen ging. Ik was zo blij.
Donderdag 9 november 2017 mocht ik mijn meissie weer halen, wat was het een warme ontvangst echt super. De kaartjes met haar pootafdruk WoW zo erg mooi. Ook hebben jullie afdrukken op een A4 gedaan zodat ik het dan als het kan die afdruk kan laten tatoeëren. En het plukje haar dat deed me zo erg goed. Super bedankt ik ben jullie zo erg dankbaar. Jullie zijn toppers. Ik ben dankbaar hoe jullie met mij en Ashley en max zijn omgegaan.
DANK JULLIE WEL
Van leeuwen. schreef op 26 september 2017 om 10:34
Vrijdag 22 september moest ik na ruim 14 jaar mijn lieve hond misty in laten slapen bij de dierenarts.
Het ging echt niet meer.
Ik wilde haar graag gecremeerd hebben.
Dit zou zeiden ze bij de dierenarts in heerhugowaard gebeuren.
Ik hoorde van iemand dat ik haar op de dag van crematie nog een keer zou kunnen mogen zien.
Mijn vrouw had dat aan de dierenarts gevraagd en die zei tegen haar dat dat niet gebruikelijk was?
Mijn vrouw werd zaterdag de 23e gebeld over wat we wilden met misty wat onze wensen waren.
Ze vroeg aan jullie of ik misty nog een keer mocht zien.
Dit was geen enkel probleem.
Ik mocht maandag ochtend 25 september om 09.00 op de dag van de crematie haar zien.
Kwam om 08.50 aan bij jullie.
Heel vriendelijk begripvol werd ik ontvangen en meteen naar de afscheidsruimte gebracht.
Er werd tussendoor af en toe gevraagd of het goed ging met mij en of ik drinken wilde.
Ze wilde me niet echt meer storen en zei als er wat was dan kon ik dat zeggen.
Ik vroeg hoelang ik uiterlijk mocht blijven dat maakte niet echt uit kon zeker tot 09.45.
om 10.00 ben ik pas weggegaan toen was het voor mij goed.
Ze lag er heel mooi vredig en verzorgd bij.
Net zoals ze altijd in dr mand lag te slapen.
Het was ook een hele mooie ruimte waar ze lag.
Ik wil jullie met heel mijn hart bedanken over hoe jullie met mijn lieve hond zijn omgegaan.
Dat verdiende ze.
Met vriendelijke groeten erwin.
Clin en Marianne van Kooi Krommenie schreef op 13 september 2017 om 16:13
13 september, de dag dat onze lieve Boema 17 jaar zou zijn geworden. Helaas heeft ze deze leeftijd net niet bereikt want 3 juli hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om haar te laten inslapen. Boema had diverse aandoeningen, het ging echt niet meer.
De beslissing waar we haar wilde laten cremeren was echter zo genomen. Dierencrematorium Heerhugowaard had zulke goede recensies en zag er zo mooi en verzorgd uit dat de keuze zo was gemaakt. Een betere keuze hadden we niet kunnen maken. Alles wat we in de recensies hadden gelezen bleek te kloppen.
Mocht iemand een goed crematorium voor haar/zijn huisdier zoeken, zoek niet verder maar ga naar Heerhugowaard!
Een dikke pluim en nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles.
Familie Olofsen schreef op 13 september 2017 om 10:11
Op 3 augustus hebben wij onze Bram, een Sint Bernard reu van helaas maar twee jaar, moeten laten inslapen.
De wijze waarop wij door jullie zijn opgevangen, al op de parkeerplaats, was hart verwarmend.
Er werd alle tijd voor Bram genomen en wij konden op een zeer mooie en waardige manier afscheid van onze knul nemen.
Ook tijdens het moment dat wij Bram zijn urn konden halen werden wij met warmte ontvangen en was er alle tijd om over het verlies van Bram te praten.
Bram is weer thuis en heeft een mooie plek gekregen.

Wij willen jullie danken voor de warmte en steun die wij hebben mogen ervaren.
Fam v/d berg uit Heerhugowaard schreef op 30 augustus 2017 om 20:14
Onze chihuahua Tiger overleed op 8 augustus op 4,5 jarige leeftijd tijdens de narcose bij de dierenarts.
Onze wensen voor de crematie van Tiger mochten we kenbaar maken, en alle vragen werden beantwoord.
Tiger werd bij jullie mooi opgebaard en we namen met een individuele crematie voor de allerlaatste keer afscheid van Tiger. Die zelfde middag mochten we de urn ophalen.
De urn van Tiger heeft een speciale plek in huis en in ons hart.
De ontvangst en steun van jullie heeft ons goed gedaan zodat we met een warm gevoel en rustig op ons eigen tempo afscheid hebben kunnen nemen van onze kleine Tiger. Wij willen jullie hiervoor heel erg bedanken.
SIL.V.NIMWEGEN schreef op 6 augustus 2017 om 10:34
goedendag,
wij hebben gister van onze grote vriend onze steun & toeverlaat onze engelse bulldog Tarzan afscheid genomen,
wij werden op de parkeerplaats al liefdevol ontvangen om begeleid te worden naar onze grote vriend,
die bij jullie prachtig opgebaard lag.
zoals ie thuis ook altijd lag.
gistermiddag is hij gecremeerd,
en woensdag mag ik hem gelukkig weer mee naar huis nemen waar ie een mooie plek weer krijgt.
ik wil jullie hiervoor onwijs bedanken.
en zou jullie bij iedereen aanraden.
Els Buijs schreef op 2 augustus 2017 om 12:13
Op 24 juli begon voor ons een trieste dag in ons leven ,omdat we afscheid van onze lieve labrador Daisy moeste nemen het ging niet meer ze was op .In wat voor rollercoaster je dan terecht komt ontzettend,contact gezocht met het dieren crematorium om een afspraak te maken om afscheid te nemen van onze liefste.Daisy. En wat een geweldige steun hebben we van jullie gekregen.De ontvangst daarna was zo ontzettend fijn dat houd je op de been voor alle nare dagen die daarna nog komen en ook nog zullen komen.Donderdag hebben we Daisy terug naar huis gehaald waar ze nog een nachtje bij ons kon zijn om haar vrijdag met ons gezin te kunnen uitstrooien in de voor haar zo geliefde zee.Het verdriet is nog steeds hevig aanwezig maar we danken jullie voor de opvang,ontvangst en de liefde die jullie voor de dieren hebben om het einde een mooi plekje te kunnen geven.
Heel erg bedankt en ga zo door.
vriendelijke groet Robert en Els Buijs
Monique Pieters Alkmaar schreef op 10 juli 2017 om 06:23
Gister Laika onze rotweiller van 4 jaar bij jullie gebracht. Werden liefdevol ontvangen en Laika lag prachtig opgebaard hebben heel fijn afscheid van haar kunnen nemen. Vandaag word ze gecremeerd en woensdag komt ze weer bij ons. Dank jullie wel voor alles!
D. Reisner schreef op 3 juli 2017 om 14:32
Hallo allemaal,

Mijn oprechte dank voor de manier waarop jullie zijn omgegaan met zowel mijn grote vriend als met mij. Hij is inmiddels alweer bijna zeven weken thuis, de plaats waar hij hoort. Ook al mis ik hem nog elke dag, jullie omgang met hem en mij hebben troost gebracht. Ik heb jullie aanbevolen en zal jullie aanbevelen aan kennissen/vrienden. Nogmaals mijn oprechte dank.
R. van Velden, Hoofddorp schreef op 28 april 2017 om 11:02
Beste Yvonne en Hilde,

Wij willen jullie graag erg bedanken. Jullie hebben liefde- en respectvol onze Berner opgehaald en gecremeerd. Alles gebeurde keurig volgens de afspraken die wij hadden gemaakt. Ik zal jullie aan al mijn vrienden en kennissen aanbevelen want dit was bij een verdrietige gebeurtenis erg fijn om mee te maken.
Edith Boonstra en Jan Kusters schreef op 20 april 2017 om 18:33
Wat zijn wij " blij" dat we jullie gevonden hebben. Blij tussen aanhalingstekens omdat het afscheid nemen en cremeren van een geliefd huisdier er altijd flink inhakt. Gelukkig gaan jullie met heel veel respect om met de eigenaren en de overleden dieren en zijn jullie heel open over het crematieproces. Dank daarvoor!
Fam. Van der meijden schreef op 2 maart 2017 om 19:34
Beste Rob, Hilde en Yvonne
Voor de derde keer hebben wij afscheid moeten nemen van een geliefd huisdier. Dit keer onze cane corso Xsara.
We wisten meteen dat ze bij jullie gecremeerd moest worden omdat de twee keer daarvoor het zo liefdevol en met respect is gedaan. Het afscheid was weer mooi gisteren hebben we Xsara weer opgehaald en is ze weer thuis waar ze hoort.
Bedankt weer voor alles en vooral voor alle medewerking.
En Yvonne bedankt voor het fijne afscheid en de lach. Want ondanks ons grote verdriet kon je toch een lach op ons gezicht krijgen en gingen we met een goed gevoel naar huis. Dank je wel.
Marion en Romano
Familie van Zelst Middenbeemster schreef op 27 februari 2017 om 16:09
We kunnen kort zijn gewoon een top team, erg lief erg leuk, in 2015 de Duitse herder Ziva 10jr van onze zoon laten cremeren, was echt goed geregeld een jaar later, 1 maand verschil eind augustus 2016 mijn Duitse herder Max 7jr jong die plotseling ziek werd en overleed, ook laten cremeren was weer goed geregeld lief ontvangst ook bij het ophalen van de urn.
Ze nemen echt de tijd voor je en de mevrouw die de telefoon op neemt leeft echt met je mee.
Echt voor ons is er maar een crematorium en dat is deze.
Lieven mensen heb je een probleem zoals ik had geen probleem wordt gewoon niet moeilijk over gedaan.
Familie de Vries schreef op 19 februari 2017 om 20:52
Hierbij wil ik graag onze ervaring met Dierencrematorium Heerhugowaard delen.
We kunnen kort zijn.
Wat een geweldig team werkt hier, de liefde voor dieren, het respect waarmee onze lieve hond SKY hier behandeld is en de geweldige manier waarop wij hierin zijn begeleid heeft ons erg geholpen deze ontzettende verdrietige gebeurtenis een plekje te geven.
Yvonne was onze steun en toeverlaat, ook de lieve en zorgzame gesprekken met Hilde en de respectvolle behandeling door Rob, hebben ons zeer gesteund.
We willen jullie hartelijk bedanken voor al jullie lieve zorgen.
Veel liefs van de Familie de Vries (familie van lieve SKY, gecremeerd op 16/02/2017) xxxxx
Fam. De Vries (Chiel Hannie Romy en Brian) schreef op 19 februari 2017 om 20:28
Hierbij wil ik graag onze ervaring met dit crematorium delen.
We kunnen kort zijn.
Wat een geweldig team werkt hier, de liefde voor dieren het respect waarmee onze hond Sky hier behandeld is en de geweldige manier waarop wij hierin begeleid werden heeft ons erg geholpen deze ontzettend verdrietige gebeurtenis een plekje te geven.
Yvonne was onze steun en toeverlaat. Ook de lieve en zorgzame gesprekken met Hilde en de respectvolle behandeling door Rob hebben ons zeer gesteund. We willen jullie hartelijk danken voor al jullie lieve zorgen. Veel liefs van de Familie de Vries (Sky 16/02/2017) xxxx
Willem Jan Tuijtel schreef op 16 februari 2017 om 14:12
Na een geheel onverwacht afscheid te moeten nemen van mijn aller liefste en beste Maatje en Buddy Senna op 7 februari
en rustig in mijn armen ingeslapen is zij de volgende dag door jullie zeer waardige wijze op gehaald en op een mooie manier
gecremeerd en weer thuis gebracht in een prachtige mooie urn.
Nu Senna weer thuis is waar zij hoort bij mij, hebben jullie mij op een zeer geweldige wijze rust en voldoening in mijn leven gebracht en de mooie urn naast haar foto staat
bedankt voor jullie fantastische en geweldige in zet waarvoor mijn onvergetelijke dank
willem jan Tuytel schreef op 16 februari 2017 om 09:12
Na een mooi leven gehad te hebben heb ik helaas mijn maatje mijn allesie en liefste Senna moeten in laten slapen
Ben in contact gekomen met via de zorg van de Dierenarts in Middenmeer, en jullie hebben haar op een waardige
manier opgehaald en een troostend en fijn gesprek en gecremeerd en na een week staat Senna in een mooie urn weer
waar zij hoort THUIS op haar plek
Ik ben geweldig blij met de manier waar mee ik ben geholpen met dit grote verlies
Fam van Veenen schreef op 19 januari 2017 om 19:11
Beste Rob en Hilde,

27 december 2016, hebben wij onze maatje en grootte vriend Kenzo moeten laten inslapen.....

Na een klein uurtje kwam Rob bij ons thuis om de laatste wensen nog door te nemen.
Toen kwam het moment dat we Kenzo echt moesten laten gaan, Rob en mijn man legden Kenzo in de rouwauto, zijn laatste autoritje....
Kenzo werd dezelfde dag nog gecremeerd.

Woensdagochtend belde Hilde om te vragen hoe het met ons ging.....zo lief en betrokken!
We konden de urn met Kenzo woensdagavond ophalen bij het dierencrematorium.
De urn met Kenzo ziet er "schitterend" uit, de wens om het naamplaatje van Kenzo die aan een stukje riem (een idee van Rob) om de urn is vastgezet is waardevol.

Wij willen jullie enorm bedanken voor de warme, liefdevolle steun na het overlijden van Kenzo.
Fam van Veenen schreef op 19 januari 2017 om 18:56
Beste Rob en Hilde,

27 December 2016, ons maatje en grootte vriend Kenzo, is ingeslapen...

Na een klein uurtje kwam Rob bij ons thuis om Kenzo op te halen, nog even de laatste wensen doorgenomen en toen hebben Rob en mijn man Kenzo in de rouwauto neergelegd.

Kenzo werd nog dezelfde dag gecremeerd en woensdagochtend een telefoontje van Hilde, hoe gaat het met jullie... zo lief die betrokkenheid.

Woensdagavond hebben wij de urn met Kenzo opgehaald bij de dierencrematorium, het naamplaatje van KENZO met stukje riem om de urn bevestigd, zo mooi!!

Wij willen jullie enorm bedanken voor de warme, liefdevolle, respectvol en zeer persoonlijke aandacht en interesse na het overlijden van onze hond Kenzo.
Thomas en Gre Kits. schreef op 14 januari 2017 om 22:50
Maandagmorgen 9 januari om 3 uur is onze lieve West Highland White terrier Samantha op een leeftijd van 14 jaar overleden. Ik heb s'morgens contakt opgenomen met het dierencrematorium,en kon Samantha om 9.30. uur in haar mandje brengen.
Daar werden we door Hilde ontvangen. Samantha werd in haar mandje ,op de tafel gelegd,waar we uitgebreid afscheid van haar konden nemen. Ze werd de zelfde dag nog gecremeerd,nadat er een poot afdruk was gemaakt.
Onder het genot van een kopje koffie,zijn de papieren ingevuld,en is er een urntje uitgezocht.
Woendag 11/1 konden we Samantha weer halen.
Wij danken Hilde voor de goede zorgen,en medeleving.
Het was voor ons een steun.
.
Fam Ferdinandus schreef op 5 januari 2017 om 18:07
Op 10 december 2016 is Luna, de hond van mijn zoon, plotseling overleden.
Wij moesten Luna laat in de middag ophalen in het dierenziekenhuis in Utrecht. Na telefonisch contact met Hilde van het dierencrematorium Heerhugowaard, konden wij nog na sluitingstijd terecht om Luna te brengen. Wij werden daar om 19.00 uur heel fijn ontvangen door Natalie. In alle rust konden wij afscheid nemen van Luna. Daarna heeft zij ons goed ingelicht over crematie procedure en konden wij een mooie urn uitzoeken. Wij zijn zeer tevreden over het verloop en raden een ieder aan om, als het ooit aan de orde komt, van hun diensten gebruik te maken.
Luciënne Dix schreef op 28 december 2016 om 13:33
Op 8 oktober en op 24 december ben ik bij jullie geweest om mijn overleden katers Casper en Tolmie te laten cremeren.
Via de telefoon heb ik eerst Hilde gesproken omdat ik graag op dezelfde dag mijn katers wilde laten cremeren en hen op dezelfde dag mee naar huis wilde nemen.
Robert had een "vrije dag" maar toch mochten wij komen met Tolmie afgelopen zaterdag.
Ik waardeer het enorm.
Fijn dat jullie zo "gastvrij en lief" zijn. Jullie persoonlijke aandacht gaf mij het gevoel alsof ik de enige klant was op die dagen, terwijl jullie het erg druk hadden!
Bedankt nogmaals van het waardige afscheid wat ik heb kunnen nemen van mijn lieve Casper en Tolmie.
Patrick van Osnabrugge schreef op 16 september 2016 om 18:57
Ik heb diep respect voor de mensen die hier werken.
Ik heb voor het eerst een kat laten cremeren bij dit crematorium en weer opgehaald na de crematie ik wist niet wat ik zag zo netjes, het lijkt wel een crematorium voor mensen.
deze mensen gaan respectvol om met je overleden dier.
Ze nemen alle tijd voor je om te bespreken wat de mogelijkheden zijn zo dat je later geen spijt krijgt.
Ik hoop dat ze nog jarenlang blijven bestaan zodat ik ook me andere dieren een waardig afscheid kan geven bij dieren crematorium Heerhugowaard.

lieve mensen bedankt voor jullie super goede steun en service.
Groetje Patrick en (Joytje R.I.P)
Familie Visser schreef op 1 augustus 2016 om 17:26
Donderdag hebben wij onze kater Bikkel bij u gebracht. Wij moesten hem laten inslapen terwijl hij en wij hier nog niet aan toe waren. Maar soms moet je alleen aan het welzijn van het dier denken. Het verdriet is enorm bij ons, onze kinderen en kleinkinderen. Gelukkig mochten wij samen bij u samen afscheid nemen van onze kanjer.
Vanmiddag hebben wij hem weer opgehaald om hem na de crematie weer thuis te brengen. Respectvol is er met onze overleden Bikkel en met ons omgegaan. Hiervoor onze dank.
Familie Visser
Trea Tensen schreef op 16 juli 2016 om 19:37
Gisteren hebben we ons lieve Gaia laten inslapen, erg verdrietig allemaal. En de volgende ochtend konden we bij jullie terecht om haar te laten cremeren. De ontvangst was warm en prettig. Eenmaal binnen schrok ik dat het er mooi uit zag en dan het grote raam met uit kijk op een groot grasveld. Er stond een tafel klaar waar ze op mocht liggen voor het grote raam, thuis lag ze ook altijd voor het raam, haar favoriete plek. Ik had een heel goed gevoel het was hartelijk, warm en respect vol. Ik Dank jullie voor wat voor ons een moeilijke en verdrietige dag was dat het toch een heel mooie dag is geworden.
Dank jullie wel, we hebben het enorm gewaardeerd. DankDankDank.
EDITH VOS schreef op 4 juli 2016 om 19:46
BEN ENORM BLIJ DAT IK BIJ U MOCHT KOMEN OM MIJN HONDJE TE LATEN CREMEREN. u STOND VOOR ALLES OPEN EN WEET WAT U DOET, UW WERK IS NIET VOOR EEN IEDER WEGGELEGD, MAAR IK HAD METEEN HET GEVOEL DAT HET GOED WAS... ALLES KON EN ALLES MOCHT.. DANK ZIJ U HEB IK AFSCHEID KUNNEN NEMEN ZOALS IK HET GRAAG WILDE. DANK DAARVOOR, HET VERDRIET IS VRESELIJK MAAR HET AFSCHEID BIJ JULLIE HEEFT EEN HOOP RUST GEGEVEN. DANKDANKDANK. GEWELDIG
Joke Moesker schreef op 26 juni 2016 om 10:10
Lieve mensen,

Na het overlijden van onze kat Poekie en daarna, na vijf dagen, het plotseling overlijden van mijn echtgenoot hebben jullie alle begrip getoond voor mijn situatie. Ik mocht de as van Poekie zolang bij jullie laten staan en kon deze t.z.t op komen halen.

Na bijna een jaar heb ik de as van Poekie bij jullie opgehaald in een prachtige urn, als laatste cadeau van mijn overleden echtgenoot.

Ik dank jullie voor alle steun en medeleven.

Met vriendelijke groeten,

Joke Moesker
Linda van Triest schreef op 18 mei 2016 om 21:26
Heel erg bedankt voor de liefdevolle ontvangst en interesse in onze overleden hond Shadow.
Het heeft ons veel goed gedaan dat we de tijd kregen om rustig afscheid te nemen van ons zo geliefde hond.
En ook erg fijn dat we onze andere hond gewoon mee konden nemen.

Dank jullie wel hiervoor
Anita Oudhoff schreef op 12 april 2016 om 21:18
Beste Hilde en Rob,

Dank jullie wel dat jullie er weer voor mij waren. Het blijft zo moeilijk om je dier te moeten weg te brengen. Met de manier waarop jullie met de mensen omgaan, maar de moeilijke en zware klus een stukje dragelijker.
Ik heb diep respect voor jullie.

Dank jullie wel.

Groetjes Anita Oudhoff.
Eigenaresse van de overleden Jaime, Koosje, Banjer en Meiske
Corrie Metz schreef op 5 april 2016 om 12:19
Beste Hilde,
Heel hartelijk bedankt voor de verzorging en zorgvuldige afwikkeling van Joep's crematie.
De urn is veel mooier dan verwacht, om niet te zeggen prachtig en ik ben hartstikke blij met z'n pootafdruk op het kaartje. Joep is nu weer thuis.
Willemien Lenten Kok schreef op 29 maart 2016 om 16:42
Hallo Hilde..

Heel veel dank voor de prachtige manier waarop wij afscheid hebben mogen nemen van onze britse korthaar Roos.
Zij was heel bijzonder voor ons gezin.
Het heeft het ons enorm goed gedaan om te ervaren hoe geweldig jullie dit werk doen.
Cobus schreef op 5 maart 2016 om 19:01
Bedankt voor de warme ontvangst en het luisterend oor, ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn naaste dierenvrienden.
Nogmaals zeer bedankt heeft me erg goed gedaan om het verdriet een plaatsje te geven.
Marijke Hendriks schreef op 15 oktober 2015 om 17:50
Beste Robert en Hilde.Ik wil jullie bedanken voor de nazorg na het overlijden van mijn kat Zaggi.Jullie zijn echt lief en een luisterend oor naar mijn verhaal. Dank daar voor.Groetjes van Marijke
Ed en Nel schreef op 3 september 2015 om 21:04
Graag willen wij alle medewerkers van crematorium bedanken voor de nazorg na het overlijden van onze duitse herder kelly we moesten haar helaas laten inslapen afgelopen zaterdag 29-8-2015
Ingrid van Lith schreef op 17 augustus 2015 om 12:35
Lieve cracky....
verleden week konden we er niet meer omheen en moesten wij na 20 jaar en 4 mnd afscheid van elkaar nemen.
Je bent zo lieve kat atijd geweest en de laatste jaren een lieve tevreden opa.
jammer dat je achterpootjes je in de steek lieten want anders hadden we vast nog heel wat jaartjes van elkaar kunnen genieten.
maar het was goed zo ....je heb het afscheid gekregen wat je verdiende.
Lieve cracky hopelijk heb je je vrienden jimmy en druif weer gevonden en gaan jullie weer met zijn drietjes verder.....

Dierencrematorium heerhugowaard bedankt voor de ontvangst en de nette afhandeling....het verzacht de pijn...

Groetjes Chris en ingrid van lith en guusje
Fam. Quax schreef op 12 augustus 2015 om 18:32
Voor jullie troostende en warme begeleiding na het overlijden van onze twee katten, bedanken we jullie van harte. We kregen voldoende tijd om afscheid te nemen. Ondanks het grote verdriet, zal dit zeker helpen bij de verwerking. Nogmaals heel veel dank.
Bika schreef op 29 mei 2015 om 16:18
Wat hebben jullie een geweldige zorg geboden na het inslapen van mijn golden retriever Ravi!! (23-4-15) Dank hiervoor!!
Ron en Jacqueline Dijkstra schreef op 22 april 2015 om 09:11
Op 19 april moesten wij helaas onze Cairn Terrier laten inslapen na 13 jaar en 7 maanden. Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg- tijd en warmte waarmee wij ontvangen werden, een praatje en een kopje koffie tijd speelde geen rol. Heel veel dank dat wij op deze manier afscheid konden nemen van onze trouwe viervoeter Rakker
Pieternel en Roel Matulessy schreef op 16 april 2015 om 21:57
Onze allerliefste Billy (Maine Coon) is zo plotseling overleden, 2 jr heb je het volgehouden met ernstige nierklachten. Je deed het zo goed, er zat weer zo veel leven in je. En zo was je in 2 dagen bij ons weg waardoor weten we niet. Je bent net 13 jr geworden, het afscheid bij dit crematorium was zo liefdevol en intens dat we je een mooi afscheid hebben kunnen geven en onze tranen hebben kunnen laten gaan. Jullie motto is niet Tot Ziens maar ik weet zeker dat onze andere katten bij jullie ook zo'n prachtig afscheid gaan krijgen. Heel erg bedankt. Pieternel
J.Kusters schreef op 15 april 2015 om 18:28
Beste Hilde en Robert en Yvonne, bedankt voor de goede zorg die wij van jullie hebben gekregen na het verlies van onze lieve birmaan Ferrari die zo plotseling bij ons werd weg gerukt, nogmaals bedankt voor de goede ontvangst en het medeleven van jullie. Groeten, Edith en Jan
Fam. Hokkeling-Worms.. schreef op 21 februari 2015 om 16:57
15 februari,wat een nare avond was dat.!!! onze kat bij een andere dierenarts( deze was echt super) moeten laten inslapen >> Owen bijna 18 jaar oud en vanaf kitten bij ons...
wat een verdriet..
echter een licht puntje wij wisten wel waar we heen moesten voor de crematie..
hadden nl; juli 2012 al owen zijn broertje (orrin) bij jullie gebracht.
met zulke goede gevoelens dat OWEN er ook heen ging.
weer die liefdevolle ontvangst en begeleiding/info echt heel waardevol..
de 18e zijn urn opgehaald en deze staat nu in de kast bij de urn van orrin..
alle medewerkers bedankt voor jullie liefdevolle benadering.
echt vak mensen met gevoel op de juiste plek.
ons huis is nu heeeel erg stil zonder die 2 schatten..
maar de tijd zal het leren.
vriendelijke groeten en nogmaals onze hartelijke dank..
fam;hokkeling-worms te zwaag
Fam. Holzmann schreef op 4 februari 2015 om 08:26
Vorige week onze lieverd Nicky moeten laten inslapen.
Ze was dertien, een malterzer.
We werden heel hartelijk ontvangen.
En ook een warm en mooi crematorium.
Bedankt voor de goede zorgen en de mooie pootafdruk van onze lieve Nicky.
rust zacht. Gr fam holzmann
Danielle Keesman schreef op 13 januari 2015 om 21:51
Op 31 dec 2014, heb ik mijn 10 jarige honde-kind moeten laten inslapen. Rosita was een wit herders achtige kruising. Samen met mijn moeder vanuit Mexico meegenomen. Lief, mooi, gracieus, jachtinstinct, rangorde en heel goed luisteren. Een super trouwe hond. Wat mis ik haar !!! Maar na alles wat (we) ze meegemaakt had, kon ze deze kankertumor niet winnen. Het was moeilijk om elkaar los te laten. Maar ook dit laatste is rustig en respectvol verlopen. Mede dankzij jullie. Voor het medeleven, luisterend oor en een prachtige urn heb ik bij jullie gevonden. Bedankt
Karin schreef op 11 januari 2015 om 18:27
Lieve Hilde, Yvonne en Robert,Na het overlijden van onze lieve Maine Coon Jessy op 11 jarige leeftijd op 6 okt. jl. werden wij doorverwezen naar een crematorium in Amsterdam. Het telefonisch contact daarmee was zodanig dat we ons nog ellendiger voelden dan we al deden. Midden in de nacht bedacht ik dat er toch meer dierencrematoria in NH moesten zijn en ging via google op zoek. Zodoende kwam ik bij jullie terecht, alleen al jullie website en de uitstraling springen er in positieve zin uit en dat geeft direct al een beetje troost.Het telefoongesprek met Hilde de volgende ochtend was zodanig dat we direct wisten dat onze Jessy hier een waardig afscheid kon krijgen en daar reden we zonder problemen liever een half uur verder voor dan naar een koud en onvriendelijk crematorium dicht bij huis te gaan.Complimenten voor alles, de locatie, de warmte en vriendelijkheid, de tijd die jullie nemen, het begrip en respect voor mens en dier; echt top en zo ontzettend belangrijk en welkom in zo'n verdrietige tijd.Ook het feit dat jullie altijd, zelfs op zon en feestdagen, bereikbaar zijn zegt veel over de liefde en toewijding waarmee jullie dit bijzondere werk doen; complimenten en respect!Met heel veel dank en hartelijke groet,Anna en Karin
Familie Schreur schreef op 11 januari 2015 om 18:27
Wij hebben op 1 december onze lieve poes Casper op een vreselijke manier verloren. Zij is 14 jaar geworden. De schok was heel groot, en het gevoel voor een waardig afscheid werd heel sterk. Wij mochten de volgende dag gelijk komen, wat wij heel fijn vonden. Er werd alle tijd genomen, en serieus naar de verhalen over Casper geluisterd. Ook naar onze wensen, en vragen werden fijn beantwoord. Voor ons was Casper heel belangrijk, dus dit afscheid voelde heel goed. Wat zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Het helpt ons zeker om deze nare gebeurtenis een plek te gaan geven. Hartelijk dank voor deze warme ontvangst en dit mooie afscheid.
Heeremans schreef op 2 januari 2015 om 23:11
Alweer zes maanden geleden is onze lieve Golden Retriever Mabel overleden, zij was op twee maanden na 16 jaar. In deze dagen moeten we wel vaker aan haar terugdenken maar jullie hebben het afscheid zo ontzettend mooi verzorgd. Onze jongste dochter is stewardess en kon pas drie dagen later afscheid nemen wat ook toen zo mooi gedaan is Mabel lag er zo lief en mooi bij. We wensen jullie voor 2015 alle goeds en gezondheid toe en nogmaals onze dank hoe alles verzorgd was echt mooi en waardig wat Mabel ook verdiend had
Fam. Witteman schreef op 24 november 2014 om 18:41
10 november 2014 hebben wij afscheid moeten nemen van ons lieve hondje Ginger die bijna 17 jaar bij ons was. Afscheid nemen is vreselijk maar dit crematorium maakte het een stuk dragelijker. Robert bedankt voor de lieve ontvangst voor ons en onze lieverd. De afdruk van haar pootje heeft een mooi plekje in ons huis gekregen.Bedankt voor de goede zorgen en het mooie afscheid, het heeft ons een goed gevoel gegeven, groetjes Ger, Loes, Kim en Thijs.
Familie van der Meijden schreef op 27 september 2014 om 20:05
Begin maart hebben we afscheid moeten nemen van onze hond Chico. Toen hadden we nooit verwacht dat we jullie zo snel weer terug zouden zien. Maar helaas is onze kat van 16 genaamd Cyber 25-9-2014 overleden. Omdat we het afscheid nemen bij jullie zo fijn vinden hoefde we niet lang na te denken waar we onze Cyber zouden heenbrengen. Wederom bedankt voor weer een mooi afscheid. Cyber hebben we vandaag weer opgehaald en de urn heeft een mooi plekje gekregen.En hoe aardig ik jullie ook vind ik hoop dat ik jullie lange tijd niet ga zien. Maar dat begrijpen jullie wel.
Marion
Vrouwtje van Luna schreef op 21 september 2014 om 20:00
Afgelopen vrijdag heb ik mijn allerliefste maatje Luna na bijna 15 jaar in moeten laten slapen, voor de 1e keer was ik in het crematorium in Heerhugowaard. En een hele andere ervaring dan elders, zo persoonlijk, zo warm en liefdevol we daar begeleid zijn, alle tijd en de prachtige bijna heilige omgeving, Dank jullie wel
Familie van der Wal Wieringen schreef op 17 september 2014 om 18:14
Grote klasse, onze lieve Suus een Labrador van ruim 10 jaar in laten slapen. En met een steen in onze buik achter gelaten bij de dierenarts om haar te laten cremeren, Daar wij heel nare ervaringen hadden bij een ander crematorium. Is dit een geweldige ervaring. Bedankt!!
Desiree Bona schreef op 19 augustus 2014 om 19:32
Kwibus onze lieve kat weggebracht Wat een lieve mensen zowel met wegbrengen als met ophalen. Ze stellen je gerust en denken mee vervolgens luisteren ze naar je. Het voelde prettig en fijn des ondanks het verdriet. Bedankt en ga zo door.
Diana van der Weijde schreef op 1 juli 2014 om 12:12
Heb gister een fijn gesprek gevoerd met Hilde. Ze wilde graag weten hoe het leven is vergaan van onze kater Bara die afgelopen zaterdag is overleden. Wat een mooie persoonlijke aanpak van iemand die je niet kent. Fijn om zo met iemand te praten! Alvast dank voor alle goede zorgen , groetjes Diana en Jeroen v.d Weijde
Natascha schreef op 15 mei 2014 om 10:04
Bedankt voor het fijne contact en de goede zorgen. Mijn moeder heeft waardig afscheid kunnen nemen van haar dierbare huisgenoot. Vooral de rust die jullie en jullie locatie uitstralen heb ik als heel fijn ervaren. Nogmaals bedankt!
Fam. Hartog schreef op 30 april 2014 om 03:22
BUDDY

Bedankt Hilde en Rob voor de laatste groet van Buddy.
Bianca en Hen schreef op 27 april 2014 om 17:11
Op 23 april 2014 hebben wij onze 14 jaar oude Micky,ons allesie, moeten laten inslapen vanwege een verschrikkelijke ziekte en wij hem het lijden wilden besparen.Dit is natuurlijk al het moeilijkste en verdrietigste wat er is.Ik kwam bij Hilde en Robbert via mijn collega en wat zijn we blij dat we Mick bij hen gebracht hebben voor onze laatste wensen.Bij aankomst stond Hilde ons op te wachten en hoe fijn is dat.Omdat je stuk van verdriet bent zijn we nu zo blij dat Hilde meedacht en zo ook op het idee bracht om een afdruk van zijn pootje te maken voor mijn tattoeage!!!Ze gaf ons ook de tijd ,niks geen gehaast ...Nadat we afscheid hadden genomen hebben we zijn urntje 2 dagen later opgehaald en kregen nogmaals alle uitleg op onze vragen.Ik raad mensen met een hart voor dieren dit zo aan.Wat een lieve mensen en hoe warm je word ontvangen en word meegeleefd als je wereldje even stil staat.Ik ben ze erg dankbaar en hadden het niet beter kunnen afsluiten voor ons kattekindje.Hilde en Robbert jullie zijn toppers met het hart op de juiste plaats!!!xxx Bianc en Hen
Peter en Sophie schreef op 2 april 2014 om 08:27
Na 14 jaar onze lieve metgezel te zijn geweest hebben wij onze Gizmo in moeten laten slapen. Hij was niet de jongste meer maar zijn dood kan totaal onverwacht. Wij zijn blij dat wij gekozen hebben Gizmo bij jullie te laten cremeren. De zorg en persoonlijke aandacht was hartverwarmend. Wij vonden het ook heel fijn dat we op ons verzoek een kijkje achter de schermen kregen. Bedankt voor alle goede zorgen.
Claudia Hink-Stoop schreef op 30 maart 2014 om 19:57
Op 21 maart hebben wij onze lieve labrador Jessie moeten laten inslapen. Een dag na haar 13e verjaardag! Het koppie wilde nog wel maar het lijfje niet, wat ging je de laatste weken snel achteruit! Het was heel mooi om zo afscheid van haar te nemen! Ze lag mooi in het zonnetje en we konden in alle rust afscheid van haar nemen. Wat hebben we een fijne tijd met haar gehad en wat was ze bijzonder...! Heel veel dank voor alle goede zorgen!
Anita Oudhoff schreef op 27 maart 2014 om 17:55
Ik heb ook niets anders te zeggen dan dat ik vol lof ben over de wijze waarop ik mijn kat Jaime heb laten cremeren bij jullie crematorium. Ik kon het helemaal doen op de manier waarop ik het wilde. Ook de steun en begeleiding van jullie was super. Ondanks dat het heel moeilijk is om je geliefde huisdier te laten cremeren heb ik over deze crematie een heel goed gevoel. Ik beveel dit crematorium dan ook ten zeerste aan.

Dank jullie wel

Groetjes Anita
Stance de Bruijn schreef op 24 maart 2014 om 08:11
Vrij plotseling kreeg onze golden retriever Kimberly op bijna 13 jarige leeftijd de diagnose leverkanker. Omdat ik haar snel achteruit zag gaan, besloot ik dat wij "gepland"afscheid van haar moesten nemen. Het eerste contact met Hilde was heel prettig. Ook de opvang was rustig toen wij Kimberly brachten op maandag 17 maart j.l. We konden in alle rust voor een laatste maal afscheid nemen van onze lieve schat. Omdat ik Kimberly weer "thuis"wilde hebben heeft Hilde in overleg haar zelf bij ons teruggebracht. Geweldig.Heel veel dank voor alle zorgen.stance
Marion schreef op 13 maart 2014 om 11:10
Op vier maart 2014 hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve Cane Corso Chico. We hebben 11 mooie jaren met hem mogen meemaken. Hij was alles voor ons en na zijn mooie leven verdiende hij ook een mooi afscheid. En dit heeft hij gekregen dankzij jullie. Alles was echt zo goed geregeld en we hebben alle tijd gekregen om afscheid te nemen van onze lieve man. Hij heeft een mooi urn gekregen en is nu weer thuis waar hij hoort te zijn. Lieve Hilde, Rob en vooral Nicole bedankt dat jullie dit mooie afscheid mogelijk hebben gemaakt. Marion en Romano
Evelien Bos schreef op 4 februari 2014 om 15:11
Na 13,5jr moest ik op eens afscheid nemen van mijn hondje Thyco. Maar werd goed opgevangen bij het dierencrematorium, en mocht ik in alle rust afscheid nemen van Thyco. Ook bij het ophalen van zijn as was er alle tijd van zorg en aandacht. En mocht ook nog terug komen om mijn assieraad te laten vullen. Bedankt voor de lieve zorgen, afscheid en crematie van mijn lieve Thyco.
Mark Berns schreef op 1 februari 2014 om 00:34
Lieve mensen van het DC Heerhugowaard. Jullie goede zorgen voor onze katten die kort na elkaar zijn overleden hebben ons geholpen bij het verwerken van dit verlies. We zijn jullie daar enorm dankbaar voor. Alles is met respect, waardigheid en eerbied uitgevoerd. Dank!
Nathalie schreef op 29 januari 2014 om 13:07
Na 12 jaar trouwe dienst hebben wij 28 maart 2014 onze rottweiler Max moeten laten inslapen. Bedankt dat dit mede dankzij jullie inzet een waardig afscheid is geworden. Stoer en stijlvol tot aan het einde.
Rust zacht trouwe makker.
Jaap Silvius schreef op 28 januari 2014 om 23:05
Na 10 jaar trouwe vriendschap heb ik mijn beste maatje Twister ( Groenendaeler ) gisteren 27 januari 2014 moeten laten inslapen.

Ik heb hem naar het crematorium in Heerhugowaard gebracht waar ik op een zeer waardige manier afscheid van hem mogen nemenDoor de goede begeleiding heb ik het een goed plekje kunnen geven in mijn hart ik wil jullie dan ook heel hartelijk danken.
Maria en Tessa schreef op 12 januari 2014 om 12:39
Na het vertrek van onze Mister, waar jullie een fantastische steun waren voor ons, werd Bootsy steeds stiller. Een paar maanden verder mochten wij ook Bootsy naar jullie brengen. Hij heeft een heel mooi en passend afscheid gekregen. Maar, wat doet het nog altijd enorm zeer. Het fysiek afscheid moeten nemen van je maatje, je vriend, je steun en toeverlaat gaat verder dan het afscheid nemen van een mens. Nog altijd bewonderen wij jullie, Rob en Hilde. En zonder reclame te willen maken; het binnen treden van de ruimte om de laatste keer de 'uitvaart' te mogen doen in alle rust en op eigen wijze....is meer speciaal en bijzonder dan menigéén beseft. Dikke en warme knuffels van ons....PS, deze week gaan wij op Schiphol twee katten uit Portugal ophalen...Life Goes On xxx Liefs Maria en Tessa
Laura Slobbe schreef op 4 januari 2014 om 16:39
31 december 2013 hebben wij onze grote vriend Spike in moeten laten slapen. Omdat ik niet wist of het crematorium open was hebben wij Spike zolang bij de dierenarts gelaten.2 Januari heb ik contact op genomen met het crematorium en we konden hem brengen. Wij zijn zo hartelijk en super lief ontvangen dat heeft ons heel goed gedaan.Wij hebben alle tijd gekregen om afscheid te kunnen nemen van onze Spike en er was een luisterend oor en begrip voor ons verdriet. Heel fijn om zo afscheid te kunnen nemen. Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en de uitvaard van onze Spike.
Jeannette schreef op 27 december 2013 om 22:17
maandag 23 december hebben wij met pijn in ons hart onze lieve rosita moeten laten inslapen. al op de jonge leeftijd van drie en half jaar werd ze geopereerd aan een mastcel tumor onder haar oog. nog geen maand later werd ze nogmaals aan de zelfde tumor geopereerd. daarop volgden een acht tal bestralingen. onze dappere lieve rosita heeft dit allemaal gewillig ondergaan. zeven jaar later stak de tumor toch de kop weer op. onder haar oogje maar nu ook in haar nek. de laatste week zagen we de tumor in haar nek met de dag groter worden. ondanks haar vreselijke ziekte bleef ze een blije trouwe viervoeter.een wereldhondje wat je nooit meer vergeet. voordat we haar moesten laten inslapen hadden we al besloten dat we haar zouden laten cremeren in heerhugowaard. wij hadden daar al van meerdere mensen goede dingen over gehoord. en ze hadden niets teveel gezegt. we werden met zoveel warmte ontvangen in een prachtige omgeving. zo fijn een luisterend oor en ook aandacht voor onze overleden rosita. aan al onze wensen is voldaan. en wij zijn heel blij dat mede door jullie wij het verlies van rosita een plekje kunnen geven. ik moet het gewoon even zeggen: jullie doen ongelooflijk mooi werk met zoveel respect voor het dier maar ook voor het baasje. nogmaals heel veel dank.
Willem & Marja schreef op 23 november 2013 om 12:15
Op 15 november hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze lieve Mutley. Van je 14 of 15 jaar? hebben wij 7,5 jaar van je mogen genieten. Samen met de Leonbergers Sonny, Fellow, Floyd en Rose. Je was een kanjer.Onze kleine zwarte "Leonberger"
Douwe & Liesbeth schreef op 21 november 2013 om 19:07
19-11-2013 Ooit zat er een langharig grijs poesje voor huisnummer 160 te gluren! Achteraf het poesje van de buren! Zij heeft uiteindelijk voor ons gekozen, maar haar leventje ging niet altijd over rozen! Wij hebben maar korte tijd voor haar kunnen zorgen, de crematie is overmorgen!!! NIEMAND zal OOIT aan TIPPIE kunnen TIPPEN!!! CHAPEAU voor...Hilde, de crematie was precies zoals wij het wilden! Dank je wel! Liefs, De Tillies
Robert, Lotte en Regina Bijl schreef op 2 november 2013 om 21:35
Onze lieve toller Twister is zaterdagavond 26 oktober onverwacht overleden. Chaos alom, want naast de schrik en verdriet moet je toch al snel bedenken wat je met je overleden lieverd 'moet' doen. Twister is opgehaald bij de dierenarts en gecremeerd. Met een beetje lood in onze schoenen gingen we de as ophalen, maar ...Hulde voor Hilde. Hoe op je gemak kun je je voelen? Het werd een mooi en levendig gesprek aan tafel. En Twister? die heeft nu een welverdiende ereplaats in huis...
Anne-Marie van den Brink schreef op 30 oktober 2013 om 12:22
Het is alweer ruim 5 weken geleden dat Beau mijn Franse Bulldog van bijna 13 jaar is overleden. Ze heeft een heerlijk leven gehad en ze was 24 uur per dag bij me , ook op mijn werk , heerlijk….ik mis haar nog steeds.

Dankzij het prachtige collier wat ik bij Hilde heb uitgezocht is ze weer elke dag mee, ook heb ik een prachtig hartvormige urn uitgezocht.

Ik kon haar al heel snel weer ophalen en dankzij het warme ontvangst en informele afhandeling , verliep alles heel gemoedelijk, wat voor mijn verwerking heel belangrijk was, ik kijk er met een heel goed gevoel aan
terug, het is echt een aanrader, de prachtige locatie en persoonlijke aandacht is geweldig!!

Hilde , nogmaals bedankt voor alles….

Groetjes,

Anne-Marie
Jochem en Sylvia Stulen en Lad schreef op 8 oktober 2013 om 00:45
Lieve mensen,
Donderdag 26 september 2013 is onze 12 jarige labrador Max overleden aan een aneurisma op de milt. Onze dierenarts Marieke uit Limmen was er als een haas bij , bij ons thuis en heeft samen met mij en syl Max uit zijn (zeer kortstondige) lijden verlost.Juist zij heeft on met jullie geweldige manier van werken in contact gebracht en Max voir ons naar jullie toe gebracht.
Het is echt geweldig hoe jullie te werk gaan,hoe groot jullie discretie is en wat jullie zelfs ook voor de nabestaanden doen.
Zaterdag 28 september konden we Max weer bij jullie komen halen en ik vind het echt geweldig zo respect vol als dat jullie daar mee omgaan en in een wat mooie ambiance met alle tijd van de wereld door jullie wordt afgehandeld. Tot en met een crematie bevestiging en al. Wij, dus incl Lady die haar maatje na 12 jaar ook erg mist zijn jullie boven alles dankbaar.
Jullie zijn bijzondere mensen met een erg mooie manier van werken.
Dank jullie wel namens ons drieën.
Jochem ,Sylvia en Lady
Michelle schreef op 24 september 2013 om 21:31
hoi,onze gezin hond sascha afgelopen maandag 23-09-2013 om 14:00 ingeslapen. ze is 14,5 jaar oud geworden.ze zwaar dementerend enzo.haar lichaam was op.wij wilde heel graag dat sascha alleen gecremeerd zou worden.toen raadde de dierenarts in alkmaar op de vogelweg jullie aan.jullie hebben haar persoonlijk en alleen haar opgehaald.jullie belde in avond om persoonlijke dingen te vragen uit sascha haar leven.ik vindt dat zo fijn en zo netjes.donderdag kunnen we haar as ophalen. kunnen we kijken waar ze is gecremeerd.dan begraven we haar as in de tuin onder een vlinderstruik waar ze al maanden een gat aan het graven was. als de ze kans kreeg in de tuin.
gr michelle
Onno Schretzmeijer schreef op 16 september 2013 om 22:16
Ook op Facebook gezet dat 8 september onze Jack Russel Rambo is overleden op bijna 16 jarige leeftijd. alles in Heerhugowaard geregeld en in één woord Klasse zoals men alles met ons heeft besproken en geregeld. Men nam de tijd en geen enkele druk om wat dan ook erbij te doen. Prima. Triest afscheid maar tevreden dat wij het in Heerhugowaard geregeld hebben. Aanrader dus hoe triest ook
Fam. Raaijmakers schreef op 12 september 2013 om 15:49
Op 31 juli 2013 moesten we helaas onze lieve rottweiler en vriend Fenna in laten slapen. Ze had al geruime tijd nierfalen en uiteindelijk konden we haar lijden niet meer aanzien en de moeilijke beslissing genomen om haar in te laten slapen. Via onze buurvrouw wisten we van het dierencrematorium Heerhugowaard. Zij was zo positief hierover dat wij zo'n mooi afscheid ook voor onze lieve Fenna wilden. En een mooi afscheid was het, rustig en waardig zoals ze het verdiende na 11 jaar vriendschap en trouw.Het contact met Hilde verliep heel prettig en eenmaal bij het crematorium werd alles rustig en begripsvol geregeld. We kregen antwoord op onze vragen en er werd ons alle tijd en rust gegeven die we nodig hadden om afscheid te nemen. Er werd ook tijd gemaakt voor een kop thee, onze verhalen en het verdriet. Daarom kijken we met een tevreden gevoel terug op het afscheid van Fenna. We zijn heel blij dat we het op deze manier voor haar hebben kunnen doen. Fam. Raaijmakers, Zuid-Scharwoude.
Jolita den Doop schreef op 8 september 2013 om 11:53
Vrijdagochtend 6 september moest ik mijn liefste vriendje, Bumper, franse Bulldog van bijna 13 jaar oud in laten slapen. Wat een verschrikkelijke beslissing die je dan moet nemen omdat het beste is voor Bumper... 8 jaar lang ( v.a. Zijn vijfde jaar) was hij bij ons. Altijd trouw, lief, innemend, knuffelbaar. Wat zal ik en mijn familieleden hem missen. Ik ben heel blij dat we hier bij crematorium Heerhugowaard zo mooi afscheid hebben kunnen nemen met het hele gezin.Wat een lieve begripvolle en steunende mensen. Bumper heeft een prachtige rustplaats hier tussen de boompjes... Dankjulliewel! Groeten Jolita
Fam. Voorhamm schreef op 21 augustus 2013 om 10:52
Onze Poes Snoopy hebben wij na 18 jaar waarvan 9 jaar bij ons te hebben gewoond in moeten laten slapen.wij kwamen op de site het dierencrematorium in H.H.Waard tegen. daar hebben wij onze Snoopy heen gebracht. dat wij er binnen kwamen heerste er een serene rust. en werd je gelijk op je gemak gesteld..en heeft ons laten zien hoe alles in zijn werk gaat, en waar Snoopy op een mooi plekje zou worden uitgestrooid.wij zijn heel tevrede met hoe het allemaal is gegaan, BEDANKT voor de goeie zorg.
Fam. Voorhamm
Gea Huiskes en familie schreef op 8 augustus 2013 om 23:45
Op 30 juli 2013 is na een dramatisch ziekteverloop van 4 dagen en nachten onze lieve Rottweiler Duvel op net 5 jarige leeftijd overleden.
Voor ons een slag bij heldere hemel. Een Ramp!!!
Ziek worden in een weekend, weekend dierenartsen is
een heel groot probleem. Wij weten niet of onze onvergetelijke kerel nog geleefd zou hebben wanneer het anders was verlopen. Wij hebben ons zo alleen en onbegrepen gevoeld in onze zoektocht om hulp voor onze kerel. Hij had beter verdiend. Echter onze dank naar jullie is niet in woorden uit te drukken. Voor het eerst begrip, een arm om ons heen en tijd heel veel tijd om afscheid van Duvel te nemen. Ook de oplossing om Duvel nog even te bewaren zodat onze oudste die op vakantie was nog afscheid van haar vriendje kon nemen. Onze dank naar jullie is niet in woorden uit te drukken.
DANK JULLIE WEL Gerhard Gea Katja Alicia en Brittany Huiskes
Yvonne Lakeman schreef op 21 juli 2013 om 10:14
Onze hond Roy (rottweiler) is op twee maanden na bijna twaalf geworden! Het ging eigenlijk heel snel achteruit met hem door acute artrose. Ik kreeg van de honden trimsalon dit adres door en heb het via de dierenarts laten regelen. Maar ik was heel blij dat Hilde evengoed belde! We konden nog heel mooi afscheid nemen van Roy en wat ben je een schat, zo mooi als je dat doet. Je neemt echt de tijd en bent in mijn ogen oprecht! Bedankt! Het is nog heel moeilijk maar wij zijn blij dat we het zo hebben mogen meemaken. Groetjes en ga zo door! De familie Lakeman
Fam. Trouerbach schreef op 2 juli 2013 om 21:47
Woensdag 26 juni 2013 moesten wij onze lieve Kofu na 13.5 jaar in ons gezin te zijn geweest laten inslapen. Wij wilden hem graag een mooi afscheid geven. Via internet kwamen wij terecht op de site van dierencrematorum Heerhugowaard. De mooie foto's en warme tekst spraken ons gelijk aan. En wat zijn wij blij dat wij deze beslissing hebben genomen! De duidelijke afspraken van tevoren, de warme ontvangst, de troostende woorden en de prachtige locatie hebben ervoor gezorgd dat wij een heel goed gevoel hebben overgehouden aan het afscheid van onze lieve trouwe hond!! Bedankt Rob en Hilde Overtoom!
Fam. Hokkeling schreef op 16 juni 2013 om 09:30
Komende maand ;17 juli is het al weer een jaar terug dat wij onze lieve schat ORRIN moesten laten cremeren..en door te zoeken op internet kwamen we bij jullie terecht,en wat waren we hier blij mee..al ONZE wensen hoe gek misschien ook konden gedaan worden niks was te veel/gek...Hierdoor denken we nog wel eens terug hoe mooi ""fijn"" we onze lieve schat konden laten gaan..nu al weer bijna een jaar thuis in zijn eigen mooie urn vonden we dit een hele aparte belevenis,en hopen dat Orrin zijn broer>Owen het nog even vol houdt al is die al 16..en kwakelt hij met z'n gezondheid.
Ons motto is dan ook ; Het plezier dat je samen deelde neemt niemand je meer af...maar een mooi afscheid ook niet...
Echt nogmaals onze hartelijke dank voor ontvangst en goede begeleiding..
Jullie zijn mensen met het hart op de goede plaats...
Vriendelijke groeten ; Fam Hokkeling..
Maria Appeldoorn schreef op 12 juni 2013 om 17:26
Onze Mr. Mister ging uit wandelen en kwam niet meer thuis. Wij mochten hem uit het water halen en naar huis brengen. De schok was groot, het verdriet onbeschrijfbaar intens. 'Hoe neem je afscheid?' Geen idee. Gebeld en gevraagd of we mochten komen om Mr. Mister zelf weg te brengen. Geen enkel probleem. Het ontvangst was warm en super betrokken op een nuchtere en positieve wijze. Na enig gefrummel en gefrommel lag onze Mister er heel mooi bij, het liefst laat je dat aan iedereen zien hé, maar ja een foto van een overleden kat...ach, onze samenleving zit daar nog niet op te wachten. Maar neem van ons aan dat Mister er mooi bij lag, tuurlijk zagen we ook wel de levenloosheid in zijn lichaam, de ziel was er al uit. Rustig koffie gedronken, gekletst en oké, het moment van 'de oven inleggen' en de metalen deur zien en horen dichtgaan deed ff heel zeer. We willen jullie vanuit onze hart bedanken dat we konden zijn wie we zijn en dat we helemaal niets hoefde uit te leggen over wie Mister was en voor ons betekende. Over een tijd krijgt dit korte bericht in het gastenboek een vervolg in mijn boek 'Ikke Eerst'. Jullie zijn super lieve, nuchtere, betrokken mensen. Dikke knuffel van Maria en Tessa
Leonie H. schreef op 30 mei 2013 om 14:57
Op 29 mei 2013 is mijn lieve kater Jabo overleden. Na een moeilijke eerste 9 jaar van zijn leven is hij via St. Zwerfdier bij mij terecht gekomen. Hij transformeerde van een timide en verlegen kater in een warme, aanhankelijke en stoere kat. Hij was overgelukkig bij mij en mijn 2 andere katten. Hij heeft 2 fijne jaren gehad totdat hij moest worden ingeslapen. Graag wilde ik goed afscheid van hem nemen en dat wilde ik bij Dierencrematorium Heerhugowaard doen. De ontvangst was allerhartelijkst en de locatie werkelijk geweldig! De inrichting van de ruimte was mooi en gezellig maar vooral de sfeer voelde erg goed. Ik kreeg alle tijd en ruimte om op mijn eigen manier afscheid te nemen. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat ik, hoe verdrietig ook, met een goed gevoel op Jabo's afscheid terug kan kijken!
Sonja Sinia- Beense schreef op 28 mei 2013 om 15:07
Onze Fred is overleden op 21-5-2013 en gecremeerd bij jullie op 22-5-2013. De overleg en het contact van jullie naar ons toe hebben mijn gezin en ik als heel prettig en ondersteunend ervaren. Al onze wensen hebben jullie voor ons en onze Fred waar gemaakt. De speciale nazorg bij het ophalen van Fred was heel ontspannen en er was ruimte voor emotie. Dank jullie wel voor dit waardige afscheid van onze Fred. En namens Fred... Miaauw!
Didier en Lisette schreef op 28 mei 2013 om 10:10
Na ruim 8 jaar is onze lieve Kenai (main coon/ Honey bear) op 24 mei plotseling overleden. De hele dierenfamilie (8 katten en 2 border collies) hebben thuis afscheid kunnen nemen. Wij willen jullie heel erg bedanken voor alles. Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat wij heel mooi afscheid hebben kunnen nemen van onze Kenai man. De wijze waarop jullie ons gesteund hebben is echt heel professioneel. Kenai heeft nu, in een andere hoedanigheid, weer een plek in ons midden. Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen voor onze lieve Kenai man!
Wolters schreef op 22 mei 2013 om 10:03
na 17 jaar hebben we afscheid moeten nemen van Destiny onze poes we hebben gekozen om haar te laten cremeren toen we haar gingen ophalen uit het crematorium werden we warm onthaald en er werd begrip getoond ze begreep ons verdriet we konden alles aan haar vragen en overal werd antwoord op gegeven dat was wel een fijn gevoel wij hebben alleen maar veel lof hoe het daar word geregeld.
De Ruijter-Twaalfhoven schreef op 8 mei 2013 om 21:32
Op 23 april 2013, is onze trouwe viervoeter Gjörd op bijna 15 jarige leeftijd thuis aan zijn laatste wandeling begonnen. Op 24 april hebben wij in huiselijke kring afscheid genomen en hem daarna begeleid naar Heerhugowaard. Wij bedanken jullie voor het meedenken om Gjörd in een gesloten kistje bij jullie te brengen en dat wij hem zelf mochten begeleiden op het laatste stukje van zijn wandeling. Dank jullie wel voor alle informatie vooraf, geen vraag was teveel. Jullie hebben bijgedragen aan een mooi gedenkwaardig afscheid van onze lieve trouwe huisgenoot.
Altink/ Arends schreef op 6 mei 2013 om 14:31
Graag wil ik jullie via deze weg nogmaals bedanken.Helaas hebben mijn moeder en ik veel te vroeg afscheid moeten nemen van Rex onwerkelijk dat hij er nu niet meer is. Jullie liefdevolle opvang luisterend oor hebben ons enorm geholpen om het verlies te accepteren. En wat fijn dat ik achter de schermen heb mogen kijken wat jullie werkwijze is.Zoveel respect dat jullie hebben voor een overleden huisdier en wat wordt alles met eerbied gedaan. Het pand is geweldig mooi je kan er in alle rust afscheid en de tijd nemen. Nogmaals onze dank voor jullie goede zorgen en vooral luisterend oor. met lieve en vriendelijke groet
Ron Altink
Familie Porsius schreef op 8 april 2013 om 09:28
Een warm welkom wachten ons toen we 27 maart jl met onze overleden hond Billy kwamen. In het gesprek bleek dat aan al onze wensen kon worden voldaan. Wat voor ons zeer belangrijk was dat onze dochter (die na 5 maanden verblijf in het buitenland) zaterdag 30 maart alsnog afscheid kon nemen van Billy. De prachtige ambiance met het weidse uitzicht over de landen, de persoonlijke benadering en het prachtige rouwkaartje deed ons enorm goed. Nogmaals hartelijk dank het geheel maakte dat het een waardig afscheid werd van onze Billy. Fam. Porsius
Fam. Porsius schreef op 8 april 2013 om 09:28
Een warm welkom wachten ons toen we 27 maart jl met onze overleden hond Billy kwamen. In het gesprek bleek dat aan al onze wensen kon worden voldaan. Wat voor ons zeer belangrijk was dat onze dochter (die na 5 maanden verblijf in het buitenland) zaterdag 30 maart alsnog afscheid kon nemen van Billy. De prachtige ambiance met het weidse uitzicht over de landen, de persoonlijke benadering en het prachtige rouwkaartje deed ons enorm goed. Nogmaals hartelijk dank het geheel maakte dat het een waardig afscheid werd van onze Billy. Fam. Porsius