Urn voor natuurlijke begraving, BU 308

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

249,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze bijzondere urn van olijfpitten is een duurzame keuze voor een natuurlijke begraving. De urn is niet alleen gemaakt van plantaardige materialen, maar de olijfpitten die gebruikt worden in de productie zijn ook nog eens voedzaam voor de aarde. Na de begrafenis kan de urn bijdragen aan de groei van planten en bloemen, en zo op een mooie manier teruggeven aan de natuur.

De urn heeft een hoogte van 20 centimeter en biedt ruimte voor een inhoud van 3.8 liter. Met een gewicht van 2.5 kilo is deze urn ook geschikt om buiten te begraven, waar deze zich zal afbreken en samensmelten met de aarde. Het natuurlijke karakter van deze urn maakt het een passende keuze voor een persoon die hield van de natuur en het milieu.

  • Deze urn is 20 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.8 liter.
  • Deze urn weegt 2.5 kilo.

Heeft u vragen?

Mocht u nog vragen hebben over deze urn van olijfpitten voor natuurlijke begraving, dan kunt u altijd contact opnemen met onze webwinkel. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch bereiken of op elk moment van de dag een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters