Logo dierencrematorium groen en geel

gedenkartikelen

Duurzame urn voor natuurlijke begraving, BU 309

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

219,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze duurzame urn voor natuurlijke begraving is gemaakt van olijfpitten en is gebonden met plantaardige materialen, wat hem een milieuvriendelijke keuze maakt. Het materiaal is biologisch afbreekbaar en kan daardoor op natuurlijke wijze terugkeren naar de aarde. Bovendien dragen de olijfpitten bij aan de voedingswaarde van de bodem, wat de groei van planten bevordert.

Deze urn heeft een natuurlijk karakter en is daarom uitermate geschikt om begraven te worden. Op die manier keert de as terug naar de aarde en wordt het leven op een duurzame manier voortgezet. Deze urn heeft een hoogte van 28 centimeter en een inhoud van 3,8 liter, wat voldoende is voor een symbolische hoeveelheid as.

Deze duurzame urn voor natuurlijke begraving is niet alleen een praktische keuze, maar ook een emotionele. De natuurlijke uitstraling van de urn kan troost bieden en een gevoel van verbondenheid geven met de natuur en met de overledene. Het kan ook een mooie manier zijn om de herinnering aan de overledene levend te houden en een plek te creëren waar nabestaanden kunnen rouwen en reflecteren.

  • Deze urn is 28 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.8 liter.
  • Deze urn weegt 0.9 kilo.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over deze urn of over andere gedenkartikelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van een waardige herinnering aan uw geliefde huisdier. Onze contactgegevens vindt u hier.

Extra informatie

Product

Liters