Bio urn, BU 316

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

129,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze urn is hand vervaardigd uit natuurlijk organische materialen en is volledig biologisch afbreekbaar. Tijdens het productieproces worden de twee helften van het model gemaakt uit puur natuurlijke elementen. Beide helften worden vervolgens met dezelfde materialen en biologische lijm weer aan elkaar gemaakt. Dat maakt dat al onze producten optimaal hun doel dienen.

Deze bio-urn is niet alleen ontwikkeld met een zo minimaal mogelijke ecologische footprint, maar vormt ook een combinatie van exclusieve kwaliteit en design. De urn is geschikt voor zowel een natuurlijke begrafenis, als voor een uitvaart op het water, aangezien hij aan de onderkant voorzien is van een opening die is afgedekt met gerecycled karton. Hierdoor loopt deze bij te water laten langzaam vol en zal de urn geleidelijk naar de bodem afglijden.

  • Deze urn is 25 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3,4 liter.
  • Deze urn weegt 2,1 kilo.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters