Bio urn, BU 414

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

289,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze urn komt voort uit een organisatie die opereert volgens een oude Poolse traditie. Een traditie in ouderwetse ambacht, die wordt voortgezet in het ontwerpen en produceren van decoratieve, biologische urnen. Producten die hun inspiratie putten uit de natuur.

In de gieterij komen kennis en technologie samen in een bijzondere collectie. Door een team dat bestaat uit vakmensen, die hun werk verstaan. Vaklieden met allemaal eigen vaardigheden uit de ouderwetse ambacht, zoals houtbewerking, beeldhouwen en metaalbewerking.

De urnen worden vervaardigd uit een twee-componenten mix, bestaande uit mineralenpoeder en acrylhars op waterbasis, gemixt met kwartszand. Deze componenten binden samen tot een sterk materiaal, voorzien van veel unieke eigenschappen. Dit maakt iedere urn tot een duurzaam, zwaar, niet-giftig en bovenal milieuvriendelijk product. Urnen welke geschikt zijn om binnen te plaatsen, maar ook om buiten plaatsen waarbij het product binnen enkele jaren op biologische wijze zal ontbinden.

  • Deze urn is 21 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3,5 liter.
  • Deze urn weegt 2,9 kilo.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters