FPE 001 Keramische kunst urn Heart to Heart

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze prachtige keramische Heart to Heart urn behoort tot de Funeral Products Exclusive collectie. Een collectie waarin design en kunst samenkomen, getransformeerd tot exclusieve producten van top kwaliteit. De urn is een prachtig, abstract kunstwerk in de vorm van een Heart to Heart. En zoals vaak bij kunst ziet iedereen weer andere vormen in dit kunstvoorwerp. Bijzonder is de hartvormige bovenkant van de urn, die de liefde tussen mensen symboliseert. Deze Heart to Heart urn is voorzien van een zwart-wit marmerlook, een bijzondere en luxe uitstraling die tijdloos is.

De Heart to Heart urnen worden met de hand gemaakt door ambachtelijke vakmensen, en dat maakt deze collectie zo uniek dat geen urn is hetzelfde. Het gehele productieproces van de urn is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van puur natuurlijke grondstoffen zoals klei en water. Daarnaast draaien de ovens op zonne-energie en wordt er in de verpakking geen plastic gebruikt.

De urnen worden gebakken op een temperatuur van 1.250 graden, waardoor het de diverse weersinvloeden kan doorstaan. Naast de buitenkant is ook de binnenkant voorzien van een laag glazuur, om de urn extra duurzaam en degelijk te maken.

  • Deze urn is 34.5 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.50 liter.
  • Deze urn weegt 2.1 kilo.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

,

Liters

Materialen

Product

Vormen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.