FPU 057 Keramische kunst urn Mariposa

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

59,00399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De FP-Originials collectie laat zich kenmerken door creativiteit, innovatie, artistieke aspecten en duurzaamheid. Samen met eigen designers worden de herinneringsproducten geschetst, ontworpen en geproduceerd. Door wensen en belevingen van nabestaanden te vertalen naar unieke en symbolische ontwerpen van Dutch Design, komt in deze collectie alles samen.

Mariposa is Spaans voor vlinder. De vlinder vertegenwoordigt onschuld, liefde en zachtmoedigheid en heeft meerdere symbolische betekenissen, zoals de kortstondigheid van het leven of het loslaten van de menselijke ziel. Omdat deze collectie weerbestendig is, zijn de urnen geschikt om zowel binnen als buiten geplaatst te worden.

Bij deze urn staat de symboliek van de vlinder centraal. De zorgvuldig uitgewerkte details en de bijzondere bronskleur zorgen ervoor dat deze creatie niet direct herkend wordt als urn, maar als kunstwerk. Wilt u liever een iets kleiner exemplaar? Dan kunt u binnen ditzelfde thema kiezen voor een kleiner formaat.

  • De levertijd op deze producten is 2 tot 3 weken.
  • Deze producten worden gratis verzonden.
Hoogte Inhoud Gewicht Prijs
Keepsake – K 6.5 CM 0.15 L 0.2 KG €59,00-
Klein – S 15 CM 0.8 L 1.4 KG €279,00-
Groot – L 24 CM 3.4 L 4.1 KG €399,00-

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

, , ,

Materialen

Product

Vormen

Maat

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten