Geert Kunen hartjes, UGK 097

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

299,00799,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees hier meer over de Geert Kunen hartjes urn en het proces wat erachter zit. Geert Kunen is de kunstenaar van deze bijzondere urn. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vervaardigen van keramische kunstwerken, heeft hij dit materiaal tot in de puntjes onder de knie. Hij boetseert zijn urnen met de hand uit hoogwaardige klei en voorziet ze tijdens het bakproces van een vloeibare bronzen laag die zich naadloos aan het keramiek hecht. Dankzij de unieke details en doordachte symboliek zijn de creaties van Geert Kunen niet onmiddellijk als urnen te herkennen, eerder als verfijnde kunstobjecten. De eigentijdse vormgeving in combinatie met de opvallende bronskleur maakt elk stuk perfect passend bij elk interieur.

Elke Geert Kunen hartjes urn wordt op aanvraag gemaakt, wat inhoudt dat de levertijd van deze bijzondere urnen ongeveer 3 weken bedraagt.

 

Informatie over de urnen

Duo urn Hoogte Inhoud Gewicht Prijs
Klein Nee 23 CM 1.4 L 2.0 KG €299,00-
Medium Nee 30 CM 3.2 L 3.6 KG €499,00-
Groot Ja 37 CM 2 x 3.5 L 6.5 KG €799,00-

Alle variaties van de Geert Kunen urn hartjes zijn geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk onze volledige collectie met Geert Kunen urnen op deze pagina.

 

Duo urn

De variatie groot van deze Geert Kunen hartjes urn is duo. Een duo urn bevat twee ruimtes, hierdoor kan deze urn gebruikt worden als herinneringsmonument voor de as van twee mensen.

 

Heeft u vragen?

Deze urnenwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Heeft u vragen over een van onze producten of heeft u hulp nodig bij het vinden van een passende urn? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,

Maat

, ,