Urn Vogel Geert Kunen keepsake, UGK 087 A

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

299,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Ontdek de vogel urn van Geert Kunen. Hij is een gerenommeerde kunstenaar met meer dan vier decennia ervaring in het vervaardigen van keramische kunstwerken. Zijn ongeëvenaarde beheersing van het materiaal resulteert in adembenemende urnen die elke ruimte verfraaien. De urnen worden met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei. Tijdens het bakproces worden ze verrijkt met een subtiel laagje brons, wat ervoor zorgt dat de urn een heus kunstobject wordt. Hierdoor worden de urnen van Geert Kunen ook niet snel herkent als urn.

De kunstwerken van Geert Kunen spreken tot de verbeelding, met hun unieke details en doordachte symboliek. Elke urn vertelt zijn eigen verhaal en vormt een blijvende herinnering aan een geliefde. Of u nu een modern, klassiek of eclectisch interieur heeft, de hedendaagse vormen en prachtige bronskleur van deze kunstwerken zorgen ervoor dat ze naadloos in elke omgeving passen.

Bij Geert Kunen staat maatwerk centraal. Elke urn wordt op bestelling gemaakt, met speciale aandacht voor uw persoonlijke wensen en behoeften. De gepassioneerde ambachtslieden streven ernaar om elk kunstwerk met zorg en vakmanschap te creëren, wat resulteert in een levertijd van ongeveer 3 weken. Het geduld wordt beloond met een uniek stuk dat de essentie van uw huisdier en de bijzondere band die u deelde, weerspiegelt.

Als u op zoek bent naar een urn voor uw geliefde vogel, bent u bij Geert Kunen aan het juiste adres. Met hun uitgebreide expertise kunnen ze een urn creëren die perfect past bij de herinnering aan uw gevleugelde metgezel. De kunstenaar neemt de tijd om elk detail zorgvuldig af te stemmen op uw wensen, zodat de urn een betekenisvol eerbetoon wordt.

  • Deze urn is 12 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.1 liter.
  • Deze urn weegt 0.4 kilo.

Heeft u vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een Geert Kunen urn u kan helpen bij het koesteren van de herinneringen aan uw geliefde vogel. Samen zorgen we ervoor dat uw huisdier voor altijd in uw hart blijft en dat zijn of haar nalatenschap wordt gevierd met een kunstwerk van tijdloze schoonheid.

Extra informatie

Product

Liters