Geert Kunen, UGK 090 B urnen keramiek

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

“Soulmate”

Geert Kunen is een kunstenaar met meer dan vier decennia aan ervaring in het vervaardigen van keramische kunstwerken. In deze urn toont hij een ongeëvenaard meesterschap over dit materiaal. De beelden die hij creëert worden met de hand gevormd uit hoogwaardige klei en ondergaan tijdens het bakproces een verfijnde behandeling met een vloeibaar laagje brons. Het brons hecht zich vervolgens aan het keramiek. Het resultaat zijn niet zomaar urnen; het zijn kunstobjecten met unieke details en doordachte symboliek. De combinatie van eigentijdse vormen en het opvallende bronskleureffect geeft elk kunstwerk een veelzijdig karakter dat naadloos aansluit bij elke interieurstijl.

De urnen van keramiek worden door het bronslaagje beschermt tegen krassen. Hierdoor gaat het beeld zo lang mogelijk mee.

Geert Kunen hanteert een op maat gemaakte benadering, waarbij elke urn op bestelling wordt vervaardigd. Deze toewijding aan maatwerk betekent dat de levertijd van deze kunstwerken ongeveer 3 weken bedraagt, waardoor u kunt uitkijken naar een kunstwerk dat speciaal is ontworpen om aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

 

Product informatie van Geert Kunen UGK 090 B urnen keramiek

  • Deze urn is 28 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 4.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.5 kilo.

Dit maakt het niet alleen tot een opmerkelijk kunststuk maar ook tot een praktisch en functioneel gedenkobject.
Deze Geert Kunen UGK 090 B urnen keramiek is beschikbaar voor zowel binnen als buiten.

 

Extra

Deze urn is ook beschikbaar in goudkleur. Deze kleur heeft dezelfde bescherming als de bronzen versie. Mocht u de gouden versie willen bestellen kun je u contact met ons opnemen.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Deze urnenwinkel is van Dierencrematorium Heerhugowaard, waar ons toegewijde team u graag helpt bij het kiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina; u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of te allen tijde een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,