Keramische urn Geert Kunen, UGK 091 B

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

“Infinity”

Geert Kunen, een kunstenaar met meer dan vier decennia aan ervaring in het creëren van keramische kunstwerken, toont meesterschap in het bewerken van dit bijzondere materiaal. Zijn urnen worden met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei. Vervolgens ondergaan ze een zorgvuldig proces tijdens het bakken, waarbij een vloeibaar laagje brons zich hecht aan het keramiek. Dit resulteert in creaties van Geert die verre van traditionele urnen zijn; ze manifesteren zich eerder als kunstobjecten met unieke details en doordachte symboliek. De combinatie van hedendaagse vormen en het opmerkelijke bronskleureffect geeft ieder kunstwerk een veelzijdigheid die perfect past in elke interieurstijl.

De keramische urnen zijn zo gemaakt dat ze zo lang mogelijk meegaan. De bronslaag zorgt er namelijk voor dat de urn ook beschermt wordt tegen krassen en andere ongemakken die kunnen gebeuren.

Geert Kunen maakt al zijn urnen op maat, waardoor elke urn op bestelling wordt vervaardigd. De levertijd van deze kunstwerken is ongeveer 3 weken. Hierdoor kunt u uitkijken naar een uniek kunstwerk, speciaal gemaakt om aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

 

Product informatie van keramische urn Geert Kunen UGK 091 B

– Deze urn heeft een hoogte van 28 cm
– De urn heeft een inhoud van 5.0 liter
– Deze urn weegt 3.6 KG

Dit maakt het niet alleen een opvallend kunststuk, maar ook een praktisch en functioneel herdenkingsobject.
De keramische urn UGK 091 B is zowel geschikt voor buiten als binnen.

 

Vragen en advies

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Deze webwinkel is nauw verbonden met Dierencrematorium Heerhugowaard, waar ons toegewijde team u graag helpt bij het selecteren van een passend gedenkartikel. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Of het nu telefonisch is tijdens kantooruren of via e-mail op elk gewenst moment, wij staan voor u klaar.

Extra informatie

Product

Liters

,