Geert Kunen, UGK 092 B brons

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

“We’ll meet again”

Geert Kunen, een kunstenaar met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van keramische kunstwerken, laat zijn expertise spreken bij het maken van deze bronzen urn. Zijn beelden, ambachtelijk met de hand gevormd uit hoogwaardige klei, ondergaan een uniek proces tijdens het bakken. Een vloeibaar laagje brons wordt zorgvuldig aangebracht en hecht zich subtiel aan het keramiek. Het resultaat is verbluffend: urnen die niet alleen dienen als eerbiedige bewaarders van as, maar ook als prachtige kunstobjecten.

Deze creaties van Geert Kunen onderscheiden zich door hun unieke details en symboliek. Ze dragen niet direct het herkenbare karakter van traditionele urnen maar zien er eerder uit als kunstwerken. De samensmelting van bijzondere vormen met het opvallende bronskleureffect zorgt ervoor dat elk kunstwerk naadloos past in uiteenlopende interieurs.

Bij Geert Kunen staat maatwerk centraal. Elke urn wordt op bestelling gemaakt, wat een levertijd van ongeveer 3 weken met zich meebrengt. Dit betekent dat uw urn met uiterste zorg en aandacht wordt vervaardigd, en dat u kunt uitkijken naar een uniek kunstwerk dat specifiek aan uw wensen voldoet.

 

Product informatie van Geert Kunen UGK 092 B brons

– Deze urn heeft een hoogte van 35 cm
– Deze urn heeft een inhoud van 4.5 liter
– Deze urn weegt 3.6 KG

De besproken urn, met een hoogte van 35 centimeter, biedt een inhoud van 4.5 liter en weegt 3.6 kilogram. Dit maakt het niet alleen een opvallend kunststuk, maar ook een praktisch en functioneel herdenkingsobject.

 

Vragen en advies

Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie? Deze webwinkel is van Dierencrematorium Heerhugowaard, waar ons toegewijde team u graag bijstaat in het selecteren van een passend gedenkartikel. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Of het nu telefonisch tijdens kantooruren is of via e-mail op elk gewenst moment, wij staan voor u klaar.

Extra informatie

Product

Liters