Geert Kunen UGK 093 B

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees hier meer over de Geert Kunen UGK 093 B urn.
Geert Kunen, met meer dan vier decennia ervaring in het vervaardigen van keramische kunst, beheerst dit materiaal als geen ander. Hij boetseert zijn urnen met de hand uit hoogwaardige klei en voorziet ze tijdens het bakproces van een vloeibare laag brons, die zich naadloos aan het keramiek hecht. De unieke details en doordachte symboliek maken Geerts creaties niet alleen urnen, maar eerder kunstobjecten. Door de eigentijdse vormen en de opvallende bronskleur passen deze kunstwerken perfect in elk interieur.

Elke Geert Kunen urn wordt op maat gemaakt, waardoor de levertijd van deze producten doorgaans zo’n 3 weken bedraagt.

 

Informatie over deze urn

  • Deze urn is 38 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.3 kilo.
  • Deze urn is brons
  • Deze urn is gemaakt van hoogwaardig keramiek

De Geert Kunen UGK 093 B urn is geschikt voor binnen en buiten.

 

Heeft u vragen?

Welkom bij onze online urnenwinkel, een uitbreiding van Dierencrematorium Heerhugowaard, waar we u met toewijding bijstaan in het selecteren van een passend gedenkartikel voor uw geliefde. Wij begrijpen de waarde van het vinden van een betekenisvol aandenken, en wij staan klaar om u te begeleiden en ondersteunen in dit gevoelige proces.

Op onze contactpagina vindt u al onze contactgegevens. U kunt ons gemakkelijk binnen de gestelde werktijden telefonisch bereiken voor directe assistentie of op elk moment van de dag een e-mail sturen met uw vragen of specifieke behoeften. Wij streven ernaar om u snel en met de grootste zorg te antwoorden, zodat uw wensen voor een passend gedenkartikel voor uw geliefde huisdier vervuld kunnen worden.

Extra informatie

Product

Liters

,