Logo dierencrematorium groen en geel

gedenkartikelen

Geert Kunen, UGK 094 B

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over de Geert Kunen, UGK 094 B.
Geert Kunen, een kunstenaar met meer dan 40 jaar ervaring in keramische kunstwerken, beheerst dit materiaal als geen ander. Zijn urnen worden met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en tijdens het bakproces voorzien van een vloeibaar laagje brons dat zich aan het keramiek hecht. Door de unieke details en doordachte symboliek zijn de creaties van Geert niet direct herkenbaar als urnen, maar als kunstobjecten. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur zorgen ervoor dat ieder kunstwerk perfect past in elk interieur.

Elke Geert Kunen urn wordt op bestelling gemaakt, wat betekent dat de levertijd van deze producten ongeveer 3 weken bedraagt.

Informatie over de urn

  • Deze urn is 39 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.2 kilo.
  • Deze urn is gemaakt van keramiek
  • Deze urn is brons met gouden details

De Geert Kunen, UGK 094 B urn is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk meer urnen uit onze Geert Kunen collectie op deze pagina.

 

Heeft u vragen?

Deze urnenwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard. Heeft u vragen over dit product? Of wilt u graag advies bij het vinden van een waardig gedenkartikel? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

 

Over Dierencrematorium Heerhugowaard

Dierencrematorium Heerhugowaard is een crematorium voor huisdieren. Het is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Heerhugowaard. U wordt vakbekwaam opgevangen en begeleid door een van onze betrokken medewerkers bij het afscheid nemen van uw huisdier.

 

Extra informatie

Product

Liters

,