Geert Kunen, UGK 100 B brons

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees alles over de Geert Kunen UGK brons urn. Met meer dan 40 jaar ervaring in keramische kunstwerken heeft Geert Kunen een ongeëvenaarde beheersing van dit medium bereikt. Hij begint elk van zijn urnen met hoogwaardige klei, die hij met zorg en vakmanschap met de hand boetseert. Tijdens het bakproces ondergaan deze kunstwerken een bijzondere transformatie. Een vloeibaar laagje brons wordt op het keramiek aangebracht, en dit versmelt en vermengt zich met het oppervlak. Het resultaat is een onderscheidend kunstobject dat niet onmiddellijk als een traditionele urn wordt herkend, maar eerder als een uniek kunstwerk doordrenkt met symboliek en verfijnde details.

De moderne vormen en de unieke bronskleur maken elk kunstwerk perfect geschikt voor elk type interieur. Of uw stijl nu klassiek of eigentijds is, de urnen van Geert Kunen voegen een vleugje esthetiek en betekenis toe aan uw leefruimte.

Geert Kunen streeft naar perfectie en maatwerk. Daarom worden al zijn urnen op bestelling gemaakt, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. Dit proces vraagt enige tijd, doorgaans ongeveer 3 weken, maar resulteert in een kunstwerk dat speciaal voor u en uw geliefde huisdier is gemaakt. Als u op zoek bent naar een unieke en betekenisvolle manier om de herinnering aan uw huisdier te eren, bieden de keramische kunstwerken van Geert Kunen een prachtige optie die zowel esthetisch als emotioneel vervullend is.

  • Deze urn is 34 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.5 liter.
  • Deze urn weegt 3.0 kilo.

De Geert Kunen UGK brons is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk de volledige collectie van Geert Kunen hier.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters