Geert Kunen, UGK 101 B brons

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over de Geert Kunen brons urn. Geert Kunen, een kunstenaar met meer dan 40 jaar aan ervaring in het creëren van keramische kunstwerken, onderscheidt zich in zijn vakmanschap. Hij is een meester in het keramische materiaal en weet hoe hij het tot in de perfectie moet beheersen. Zijn toewijding aan het ambacht komt tot uiting in de manier waarop hij elke urn persoonlijk met de hand boetseert, gebruikmakend van alleen de hoogwaardigste klei. Tijdens het bakproces krijgt elk kunstwerk een unieke, transformerende toevoeging: een vloeibaar laagje brons. Dit brons hecht zich subtiel aan het keramiek, waardoor de twee materialen zich samenvoegen. Het resultaat is een kunstwerk dat veel meer is dan een traditionele urn.

Wat de creaties van Geert Kunen onderscheidt, is hun diepgewortelde symboliek en het oog voor detail waarmee elk stuk is ontworpen. Deze urnen gaan verder dan functioneel gedenken; ze dragen een verhaal en een betekenis met zich mee. Hierdoor zijn ze niet direct herkenbaar als urnen, maar eerder als verfijnde kunstwerken. De hedendaagse vormen, samen met de unieke bronskleur, maken dat elk stuk naadloos past in elke interieurstijl, van eigentijds tot klassiek.

Elke Geert Kunen urn wordt op bestelling met de hand vervaardigd, met de grootste aandacht voor uw persoonlijke wensen. Deze toegewijde aanpak resulteert in een productietijd van ongeveer 3 weken voor deze prachtige kunstwerken. De extra tijd die aan elke urn wordt besteed, garandeert niet alleen een uniek en op maat gemaakt eerbetoon aan uw dierbare, maar ook een tastbare herinnering die generaties lang kan worden doorgegeven.

  • Deze urn is 34 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.5 liter.
  • Deze urn weegt 3.0 kilo.

De Geert Kunen brons urn is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk de volledige collectie van Geert Kunen hier.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters