Geert Kunen urn kus, UGK 501 brons

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over de Geert Kunen urn ‘kus’ in het brons. Elk beeld, of elke urn die Geert Kunen maakt komt voort uit meer dan 40 jaar ervaring. Geert Kunen beheerst het keramische materiaal als geen ander en weet prachtige, symbolische gedenkartikelen te maken. Het creatieproces begint met de zorgvuldige selectie van hoogwaardige klei. Vervolgens wordt de klei met liefde en precisie met de hand gevormd tot een unieke urn. Tijdens het bakproces krijgt elk stuk een vloeibaar laagje brons, dat zich aan het keramiek hecht. Dit proces is niet alleen technisch indrukwekkend, maar zorgt voor een prachtig effect.

Het resultaat van dit proces is dat de urnen geen traditionele urnen zijn, maar eerder worden herkent als kunstobjecten. De unieke details en symboliek in elk werk maken dat ze niet direct als gedenkartikelen herkenbaar zijn. Of uw interieur nu modern, klassiek of eclectisch is, een Geert Kunen urn zal altijd naadloos passen en een blijvende indruk achterlaten.

De urnen van Geert Kunen worden op bestelling gemaakt. Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan uw persoonlijke wensen en dat elk stuk met de grootste zorg wordt vervaardigd. Hoewel dit maatwerk enige tijd vergt, garandeert het dat uw urn een uniek en op maat gemaakt eerbetoon aan uw dierbare zal zijn. De levertijd voor deze prachtige kunstwerken is hierdoor ongeveer 3 weken.

  • Deze urn is 41 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.4 liter.
  • Deze urn weegt 1.8 kilo.

De Geert Kunen urn ‘kus’ in het brons is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk de volledige collectie van Geert Kunen urnen hier.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,