Geert Kunen urn Forever, UGK 502 brons

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Geert Kunen, een zeer ervaren kunstenaar met een carrière van meer dan 40 jaar in het vervaardigen van urnen en kunstwerken, heeft met toewijding deze prachtige ‘Forever’ urn ontworpen. Zijn passie voor het materiaal en zijn vakmanschap zijn ongeëvenaard in de branche. Met aandacht voor elk detail streeft hij ernaar om urnen te creëren die niet alleen functioneel zijn maar ook diep betekenisvol.

Elke ‘Forever’ urn begint als een ruw stuk hoogwaardige klei, met de hand gevormd door Geert Kunen zelf. Dit proces geeft hem de mogelijkheid om elk stuk een persoonlijk tintje te geven en ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap. Vervolgens wordt er tijdens het bakproces een laagje vloeibaar brons aangebracht. Dit geeft de urn een onderscheidende en unieke uitstraling. Dit maakt de urn niet direct herkenbaar als een gedenkartikel, maar eerder als een kunstwerk. Een ander belangrijk kenmerk van de ‘Forever’ urn is de duurzaamheid. Het bronzen laagje niet alleen voor esthetiek, maar het beschermt ook het keramische materiaal eronder. Hierdoor is de urn bestand tegen verschillende omgevingsinvloeden, of deze nu binnen of buiten wordt bewaard.

Elke ‘Forever’ urn wordt op bestelling gemaakt. Dit betekent dat er speciale aandacht wordt besteed aan uw persoonlijke wensen en behoeften, en dat elk stuk met liefde en zorg wordt vervaardigd. Hoewel de levertijd ongeveer 3 weken bedraagt, kunt u er zeker van zijn dat het eindproduct een meesterwerk is dat speciaal voor u is gemaakt.

Kies voor een ‘Forever’ urn van Geert Kunen en bewaar de herinneringen aan uw dierbare met een kunstwerk dat zowel esthetisch als emotioneel diepgaand is.

  • Deze urn is 49 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.8 liter.
  • Deze urn weegt 2.5 kilo.

De Geert Kunen urn Forever is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk de volledige collectie van Geert Kunen hier.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,