Logo dierencrematorium groen en geel

gedenkartikelen

Geert Kunen urn samen, UGK 503 brons

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Bekijk de Geert Kunen urn ‘samen’. Met meer dan vier decennia aan ervaring in het creëren van keramische kunstwerken, toont hij een meesterschap over dit materiaal. Zijn toewijding aan het vak komt tot uiting in de handgemaakte urnen die hij produceert. De urnen worden gemaakt van een hoogwaardige klei. Vervolgens komt er een vloeibare laag brons over de klei die zich vast hecht. Door dit bijzondere bakproces, ontstaan er kunstwerken die eerder aanvoelen als symbool van liefde en herinnering dan traditionele urnen.

De urnen van Geert Kunen zijn doordrenkt met betekenisvolle symboliek en verfijnde details. Dit zorgt ervoor dat ze niet meteen worden herkend als urnen, maar eerder als kunstobjecten met een diepe emotionele waarde. De moderne vormgeving en de bijzondere bronskleur maken deze kunstwerken veelzijdig en geschikt voor elk type interieur. Of uw inrichting nu modern of klassiek is, een Geert Kunen urn zal naadloos in de kamer passen.

Belangrijk om te weten is dat elke Geert Kunen urn op bestelling wordt gemaakt, met zorgvuldige aandacht voor uw persoonlijke wensen. Dit maatwerk betekent dat de levertijd van deze unieke kunstwerken ongeveer 3 weken in beslag neemt. Het resultaat is echter een meesterwerk dat speciaal voor u en ter ere van uw dierbare is vervaardigd.

  • Deze urn is 43 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.8 liter.
  • Deze urn weegt 2.5 kilo.

De Geert Kunen urn samen is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk hier onze volledige collectie Geert Kunen urnen

Heeft u vragen?

Deze urnen winkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard. Wij helpen je graag bij het vinden van een passend gedenkartikel. Neem contact met ons op via de contact pagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

 

Extra informatie

Product

Liters

,