Keramiek Geert Kunen Urn, UGKS 503 zilver

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Geert Kunen is een ware meester in keramische kunstwerken, met meer dan 40 jaar ervaring op zijn naam. Zijn beheersing van dit materiaal is ongeëvenaard. Met zorg en precisie boetseert hij elk van zijn urnen met de hand, gebruikmakend van hoogwaardige klei. Vervolgens word er tijdens het bakproces wordt er een vloeibaar laagje brons toegevoegd, dat zich hecht aan het keramiek. Deze unieke combinatie van materialen en de aandacht voor detail en symboliek maken de creaties van Geert veel meer dan alleen urnen; het zijn ware kunstobjecten.

Wat deze urnen zo speciaal maakt, is dat ze niet direct herkenbaar zijn als traditionele urnen. In plaats daarvan zijn het prachtige kunstwerken met hedendaagse vormen en een bijzondere bronskleur. Ze passen perfect in elk interieur, of het nu modern, klassiek of eclectisch is. Met een Geert Kunen urn kunt u een subtiel en stijlvol eerbetoon creëren aan uw geliefde huisdier.

Het belangrijkste om te weten is dat elke Geert Kunen urn op bestelling wordt gemaakt. Dit betekent dat er speciale aandacht wordt besteed aan uw persoonlijke wensen en dat elk stuk met liefde en zorg wordt vervaardigd. Het kan iets langer duren voordat uw kunstwerk klaar is, aangezien de levertijd ongeveer 3 weken bedraagt. Maar de wachttijd is het zeker waard, want het resultaat is een meesterwerk dat speciaal voor u en uw huisdier is gemaakt.

Met een Geert Kunen urn haalt u niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar ook een blijvende herinnering aan uw huisdier. Het is een unieke manier om uw geliefde huisdier te eren en een speciale plek te geven binnen uw leven en uw interieur. Elk kunstwerk straalt de passie, toewijding en vakmanschap uit waar Geert Kunen bekend om staat.

Ontdek vandaag nog de schoonheid en betekenis van een Geert Kunen urn. Plaats uw bestelling en laat uw persoonlijke eerbetoon tot leven komen.

  • Deze urn is 43 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.8 liter.
  • Deze urn weegt 2.5 kilo.

 

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,