Logo dierencrematorium groen en geel

gedenkartikelen

Urn Geert Kunen – online winkel – UGK 504 brons

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

In onze urnen winkel hebben we verschillende mooie urnen van Geert Kunen. Hij is een ware meester in zijn vak en heeft zijn ambacht tot in de kleinste details geperfectioneerd. Zijn bijzondere urnen worden met de hand gevormd uit hoogwaardige klei. Hierbij wordt elk stuk met uiterste zorg en precisie gemaakt. Tijdens het bakproces krijgt elke urn een subtiel laagje brons, wat vervolgens een unieke en elegante uitstraling aan het keramiek geeft. Het samenspel tussen het keramiek en het brons resulteert in een kunstobject dat zich onderscheidt van de traditionele urnen die men gewend is.

Wat de urnen van Geert Kunen zo bijzonder maakt, is de doordachte symboliek en de oog voor unieke details. Hierdoor heeft elke urn zijn eigen verhaal met zich mee en heeft een speciale betekenis. De hedendaagse vormen in combinatie met de prachtige bronskleur maken de kunstwerken van Geert veelzijdig en passend in elk type interieur. Of u nu een modern strak interieur heeft of juist een klassieke stijl prefereert, een Geert Kunen urn zal altijd een subtiel en stijlvol eerbetoon vormen aan uw geliefde huisdier.

Het is belangrijk om te benadrukken dat elke Geert Kunen urn op bestelling wordt gemaakt. Daardoor is er speciale aandacht voor uw persoonlijke wensen en wordt elk stuk met liefde en toewijding vervaardigd. Door deze gepersonaliseerde aanpak kan de levertijd van deze unieke kunstwerken ongeveer 3 weken bedragen. Echter, het resultaat mag er zijn: een meesterwerk dat speciaal voor u en uw huisdier is gecreëerd. Met vakmanschap en oog voor detail.

  • Deze urn is 36 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.4 liter.
  • Deze urn weegt 1.3 kilo.

Heeft u vragen?

Bij de online urn winkel van Dierencrematorium Heerhugowaard begrijpen we hoe belangrijk het is om uw huisdier op een waardige manier te herdenken. Dus daarom bieden wij een uitgebreide selectie van Geert Kunen urnen, waaruit u een urn kunt kiezen die perfect past bij uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw persoonlijke wensen te bespreken. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van een passend eerbetoon voor uw geliefde huisdier.

Extra informatie

Product

Liters

,