Geert Kunen kus urn, UGKS 501 zilver

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over de Geert Kunen kus urn. Geert Kunen is een kunstenaar die al meer dan 40 jaar werkt met keramische producten, zoals urnen en beelden. Door zijn ervaring beheerst hij dit materiaal als geen ander. De urnen die hij ontwerpt zijn gemaakt van een hoogwaardige, stevige klei. Als de urn dan gevormd is naar wens, wordt er een laagje vloeibaar zilver overheen gegoten. Het zilver hecht zich dan aan het keramiek van de urn, waardoor het een unieke uitstraling krijgt. Het laagje zorgt er ook voor dat de urn zo lang mogelijk mee gaat.

Het vakmanschap van Geert Kunen komt tot leven in de creatie van zijn urnen, omdat elk stuk met de hand wordt vervaardigd. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat geen twee urnen exact hetzelfde zijn. Door de bijzondere en handgemaakte uitstraling worden de creaties niet direct herkend als urn, maar als kunstwerk.

Belangrijk om te vermelden, is dat elke Geert Kunen urn op bestelling wordt gemaakt. Deze gepersonaliseerde aanpak is essentieel om ervoor te zorgen dat uw specifieke wensen en behoeften worden vervuld. Hoewel dit betekent dat de levertijd van deze prachtige urnen ongeveer 3 weken bedraagt, garandeert het ook dat het eindproduct een meesterwerk is dat met toewijding en zorg is gecreëerd.

  • Deze urn is 41 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.4 liter.
  • Deze urn weegt 1.8 kilo.

De Geert Kunen kus urn is geschikt voor binnen en buiten.
De gehele collectie van Geert Kunen kunt u hier vinden.

Heeft u vragen?

Deze online urnen-winkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard.
Een urn is een persoonlijk gedenkartikel voor de nabestaande. Hierdoor kan het uitzoeken van een passende urn erg moeilijk zijn. Wij geven u als advies om even rustig door onze webwinkel te bladeren. Op deze manier komt u misschien vanzelf iets tegen wat u aanspreekt en wat u doet denken aan uw dierbare. Als u vragen heeft over een van de producten of als u advies nodig heeft, mag u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen. Wij helpen u graag.

Extra informatie

Product

Liters

,