Kunstzinnige urnen van Geert Kunen, UGKS 504 zilver

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze unieke kunstzinnige urnen van Geert Kunen wordt ook wel ‘I loved and lost you’ genoemd. Geert Kunen is een gepassioneerde kunstenaar met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van keramische kunstwerken. Zijn specialiteit ligt in het boetseren van urnen uit hoogwaardige klei en deze voorzien van een vloeibaar laagje brons of zilver tijdens het bakproces, waardoor de urnen een unieke uitstraling krijgen. Elk kunstwerk is met de hand gemaakt en wordt op bestelling vervaardigd. Hierdoor bedraagt de levertijd van deze kunstwerken ongeveer 3 weken.

De urnen van Geert Kunen zijn echte kunstwerken en door de unieke details en doordachte symboliek zijn deze creaties niet direct herkenbaar als urnen, maar als kunstobjecten. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere zilverkleur zorgen ervoor dat ieder kunstwerk perfect past in elk interieur. De urnen zijn echte blikvangers die de herinnering aan uw dierbare op een bijzondere manier levend houden.

Deze specifieke urn heeft een hoogte van 36 centimeter, een inhoud van 0.4 liter en weegt 1.3 kilo. Hoewel deze urn relatief klein is, is het een prachtig kunstwerk dat een mooie herinnering kan zijn aan uw geliefde. De urnen van Geert Kunen zijn uniek en worden met zorg gemaakt. Hierdoor heeft elk kunstwerk zijn eigen persoonlijkheid en uitstraling.

  • Deze urn is 36 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.4 liter.
  • Deze urn weegt 1.3 kilo.
  • Mogelijk voor binnen en buiten.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over de unieke en kunstzinnige urnen van Geert Kunen, of als u meer informatie wilt over deze specifieke urn, kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een waardig gedenkartikel. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch bereiken of ten alle tijden een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,