Geert Kunen, UGKW 100 B zandkleur

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over deze Geert Kunen UGKW zandkleur urn. Met een kunstenaarscarrière van meer dan vier decennia heeft Geert Kunen zijn vakmanschap in keramische kunst tot in de kleinste details verfijnd. Hij is een ware meester in het hanteren van dit materiaal. Elk van zijn urnen wordt gestart als een ruw blok van hoogwaardige klei, dat met zorg en expertise met de hand wordt geboetseerd tot een uniek kunstwerk. Gedurende het bakproces ondergaan deze kunstwerken een bijzondere transformatie. Er wordt een vloeibaar laagje brons op het keramiek aangebracht, wat zich vermengt en versmelt met het oppervlak. Deze samensmelting van keramiek en brons resulteert in een onderscheidend kunstobject dat niet onmiddellijk als een traditionele urn wordt herkend.

Wat Geert Kunen’s creaties zo speciaal maakt, is de aandacht voor unieke details en doordachte symboliek. Elke urn vertelt zijn eigen verhaal en draagt een diepgaande betekenis met zich mee. De hedendaagse vormen, gecombineerd met de bijzondere bronskleur, maken de kunstwerken van Geert uiterst veelzijdig en passend in elk interieur, of het nu modern, klassiek of eclectisch is. Een Geert Kunen urn is niet alleen een gedenkartikel; het is een blijvend kunstwerk dat de essentie van uw dierbare vangt.

Het is belangrijk op te merken dat elke Geert Kunen urn op bestelling wordt gemaakt, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan uw persoonlijke wensen. Dit zorgt ervoor dat elk stuk met liefde en zorg wordt vervaardigd en afgestemd op uw specifieke behoeften. Hoewel deze gepersonaliseerde aanpak betekent dat de levertijd van deze unieke kunstwerken ongeveer 3 weken bedraagt, is het eindresultaat een meesterwerk dat speciaal voor u en uw dierbare is gecreëerd. Het wachten waard, voor een eerbetoon dat een leven lang meegaat.

  • Deze urn is 34 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.5 liter.
  • Deze urn weegt 3.0 kilo.

De Geert Kunen UGKW zandkleur is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk de volledige Geert Kunen collectie hier.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters