Geert Kunen, UGKW 101 B zandkleur

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over de Geert Kunen urn in zandkleur. Met meer dan vier decennia aan ervaring in keramische kunstwerken, heeft Geert Kunen zijn meesterschap geperfectioneerd. De urnen die hij ontwerpt zijn gemaakt van een hoogwaardige, stevige klei. Als de urn dan gevormd is naar wens, wordt er een vloeibaar laagje overheen gegoten. Tijdens het bakproces ondergaan deze kunstwerken een transformatie, waarbij het vloeibare brons zich hecht aan het keramiek. Dit subtiele maar betekenisvolle proces geeft een diepgaande symboliek aan elke urn.

Wat de creaties van Geert Kunen zo uniek maakt, is dat ze niet direct herkent worden als urn. Ze zijn niet eenvoudigweg urnen; ze zijn eerder kunstobjecten die een verhaal vertellen. De verfijnde details en de doordachte symboliek voegen lagen van betekenis toe die elk stuk een eigen identiteit geven. Dit zijn geen alledaagse gedenkartikelen; het zijn kunstwerken die als gedenkartikel voor uw geliefde dienen.

De hedendaagse vormen van de creaties passen perfect met de bijzondere zandkleur. Of uw interieur nu modern, klassiek of eclectisch is, een Geert Kunen urn zal naadloos passen en een blijvende indruk achterlaten. Ze zijn ontworpen om te passen in uw leefruimte, waar ze dienen als een tijdloos eerbetoon aan uw dierbare.

Wat de levertijd betreft, elke Geert Kunen urn wordt ambachtelijk gemaakt op bestelling. Deze persoonlijke aanpak betekent dat uw individuele wensen met de grootste zorg worden behandeld. Terwijl de productie van uw kunstwerk enige tijd in beslag neemt, garandeert het dat uw urn een uniek en op maat gemaakt eerbetoon zal zijn. De levertijd voor deze prachtige kunstwerken bedraagt doorgaans ongeveer 3 weken.

  • Deze urn is 34 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.5 liter.
  • Deze urn weegt 3.0 kilo.

De Geert Kunen urn in zandkleur ‘In het oog van Ra’ is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk hier hier volledige collectie van Geert Kunen urnen.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters