Glazen urn groot, GU 055

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

289,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Onze collectie omvat verschillende glazen urnen die vervaardigd zijn uit het wereldberoemde Boheemse kristal. Kenmerkend voor deze Tsjechische kristalsoort is de indrukwekkende schittering, vergelijkbaar met die van een diamant. Elke urn ondergaat het vakmanschap van een getalenteerde glaskunstenaar, die het glas individueel met de hand blaast. Dit eeuwenoude ambacht wordt beschouwd als een unieke en lastig te beheersen techniek, wat resulteert in elk urnontwerp dat zijn eigen onderscheidende kenmerken heeft, terwijl het de basisstructuur behoudt.

De ‘Crystal Heart’ urnen zijn voorzien van een verfijnd, transparant hart dat een symbool vormt voor oneindige liefde. Elke urn heeft een onderzijde met een RVS-sluiting, waardoor het product extra elegantie uitstraalt. Ben je op zoek naar een grote glazen urn, dan vind je in onze collectie een ruime keuze aan urnen die geschikt zijn om een geliefde op passende wijze te herdenken.

  • Deze urn is 29 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.8 liter.
  • Deze urn weegt 2.2 kilo.
  • Deze urn is oranjebruin

Deze glazen urn groot is alleen geschikt voor binnen. De urn is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Bij Dierencrematorium Heerhugowaard vindt u een brede selectie van prachtige gedenkartikelen. Bezoek deze pagina voor een overzicht van onze volledige collectie. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij zijn toegewijd om u te helpen bij het vinden van het perfecte eerbetoon voor uw geliefde. Raadpleeg onze contactpagina voor onze gegevens. U kunt ons bereiken tijdens onze kantooruren per telefoon of altijd een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters