Glazen urn zwart, GUP 052 M

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

199,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Onze collectie omvat glazen urnen die met uiterste zorg zijn vervaardigd uit het wereldberoemde Boheemse kristal. Wat kenmerkend is voor dit Tsjechische kristal, is de schittering die gelijkstaat aan die van een diamant. Elke urn ondergaat een uniek handmatig blaasproces, uitgevoerd door bedreven glaskunstenaars. Dit eeuwenoude ambacht wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als een bijzondere en uitdagende techniek, wat resulteert in elke urn met zijn eigen specifieke en unieke details zonder af te wijken van het basismodel.

De ‘Crystal Heart’ urnen zijn voorzien van een sierlijk, transparant hart, dat het symbool is van eeuwige liefde. Aan de onderkant zijn deze urnen uitgerust met een RVS-sluiting, waardoor het product een extra vleugje elegantie krijgt. Deze glazen urn, in een zwarte uitvoering, heeft een gemiddeld formaat en is bedoeld voor gebruik binnenshuis, niet geschikt voor buitengebruik.

  • Deze urn is 22 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 1.0 liter.
  • Deze urn weegt 1.3 kilo.
  • Deze glazen urn zwart is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Bij Dierencrematorium Heerhugowaard vindt u een brede selectie van prachtige gedenkartikelen. Bezoek deze pagina voor een overzicht van onze volledige collectie. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij zijn toegewijd om u te helpen bij het vinden van het perfecte eerbetoon voor uw geliefde. Raadpleeg onze contactpagina voor onze gegevens. U kunt ons bereiken tijdens onze kantooruren per telefoon of altijd een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,

Gerelateerde producten