Glazen urn, GUP 052 S

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

185,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De glazen urnen in onze collectie worden vervaardigd van het wereldberoemde Boheemse kristal, bekend om zijn schittering die vergelijkbaar is met die van een diamant. Elke glazen urn ondergaat een individueel handmatig blaasproces, uitgevoerd door ervaren glaskunstenaars. Dit eeuwenoude ambacht wordt nog steeds beschouwd als een bijzondere en moeilijk te beheersen techniek, wat resulteert in elke urn met zijn eigen unieke en karakteristieke details, zonder afwijking van het basismodel.

De ‘Crystal Heart’ glazen urnen zijn voorzien van een decoratief, transparant hart, dat het symbool is van eeuwige liefde. Aan de onderzijde zijn deze urnen uitgerust met een RVS-sluiting, waardoor het product een extra vleugje elegantie krijgt en tot zijn recht komt.

  • Deze urn is 12.5 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.5 liter.
  • Deze urn weegt 0.8 kilo.

Deze glazen urn GUP 052 S is alleen geschikt voor binnen.

Heeft u vragen?

Bij Dierencrematorium Heerhugowaard vindt u een brede selectie van prachtige gedenkartikelen. Bezoek deze pagina voor een overzicht van onze volledige collectie. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij zijn toegewijd om u te helpen bij het vinden van het perfecte eerbetoon voor uw geliefde. Raadpleeg onze contactpagina voor onze gegevens. U kunt ons bereiken tijdens onze kantooruren per telefoon of altijd een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters