Glazen urn hart, GUP 055 S

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

185,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Elke glazen urn uit de collectie wordt met zorg vervaardigd uit het iconische Boheems kristal, bekend om zijn sprankelende helderheid die vergelijkbaar is met die van een diamant. Door de eeuwenoude vaardigheid van met de hand blazen door geschoolde glaskunstenaars worden deze urnen tot leven gebracht. Deze techniek, erkend als een unieke ambacht, garandeert dat elke urn een uniek kunstwerk is met persoonlijke en eigenzinnige details die het onderscheiden van het standaardmodel.

De ‘Crystal Heart’ urnen zijn een waar eerbetoon aan de eeuwige liefde, met hun intrinsieke, transparante hartvormige kenmerken die een diepe symboliek van liefdevolle herinneringen omarmen. Deze unieke urnen, met een subtiel en toch elegant design, zijn voorzien van een roestvrijstalen sluiting aan de onderkant, wat een verfijnde en luxueuze uitstraling toevoegt aan het product.

Deze glazen urnen met hart kunnen ook een persoonlijk tintje geven aan uw gedenkplaats of interieur, waarbij de glinsterende kristallen het licht vangen en een gevoel van schoonheid en betekenis uitstralen. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor binnenplaatsen waar ze een vredige en sfeervolle atmosfeer creëren.

  • Deze urn is 12.5 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.5 liter.
  • Deze urn weegt 0.8 kilo.
  • Deze urn is oranjebruin van kleur.

Deze glazen urn hart is alleen geschikt voor binnen. Niet voor buiten.

Heeft u vragen?

Bij Dierencrematorium Heerhugowaard vindt u een brede selectie van prachtige gedenkartikelen. Bezoek deze pagina voor een overzicht van onze volledige collectie. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij zijn toegewijd om u te helpen bij het vinden van het perfecte eerbetoon voor uw geliefde. Raadpleeg onze contactpagina voor onze gegevens. U kunt ons bereiken tijdens onze kantooruren per telefoon of altijd een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters