Glazen urnen, GU 052

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

289,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Onze collectie omvat een prachtige selectie glazen urnen, allemaal met de hand vervaardigd uit het wereldberoemde Boheemse kristal. Dit Tsjechische kristal staat bekend om zijn schittering, die vergelijkbaar is met die van een diamant. Iedere urn wordt individueel gecreëerd door ervaren glaskunstenaars, met behulp van een eeuwenoude ambachtelijke techniek die tot op de dag van vandaag wordt gekoesterd. Het is een kunst die niet eenvoudig te beheersen is. Dit zorgt ervoor dat elke urn zijn eigen unieke details heeft, zonder af te wijken van het oorspronkelijke ontwerp.

De ‘Crystal Heart’ urnen in onze collectie zijn voorzien van een decoratief, transparant hart, dat het symbool is van eeuwige liefde en respect. De urnen zijn aan de onderkant uitgerust met een RVS-sluiting, waardoor het product een extra vleugje elegantie krijgt.

Deze prachtige glazen urnen zijn niet alleen gedenkartikelen, maar ook kunstwerken op zich. De verfijnde afwerking en exclusieve details maken elke urn tot een uniek meesterwerk, en hun schittering brengt een gevoel van sereniteit en herdenking in elke omgeving. Deze glazen urnen zijn ideaal om uw geliefde dierbare te eren en kunnen een speciale plek krijgen in uw interieur, waar ze zowel symbolisch als decoratief zijn.

Het ‘Crystal Heart’ assortiment biedt een scala aan formaten en ontwerpen. Hierdoor kunt u de perfecte keuze maken die past bij uw behoeften en uw persoonlijke stijl. Of het nu dient als een eerbetoon aan een geliefde of als een prachtig herdenkingsstuk, deze glazen urnen zijn een tijdloze en elegante manier om de herinnering aan uw dierbare te koesteren.

  • Deze urn is 29 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.8 liter.
  • Deze urn weegt 2.2 kilo.

Heeft u vragen?

Bij Dierencrematorium Heerhugowaard vindt u een brede selectie van prachtige gedenkartikelen. Bezoek deze pagina voor een overzicht van al onze glazen urnen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij zijn toegewijd om u te helpen bij het vinden van het perfecte eerbetoon voor uw geliefde. Raadpleeg onze contactpagina voor onze gegevens. U kunt ons bereiken tijdens onze kantooruren per telefoon of altijd een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters