Goud metalen roos keepsake – HU 750 K

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

99,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

In India vervaardigen lokale ambachtslieden met toewijding en passie herinneringsproducten uit hoogwaardige materialen zoals messing en aluminium, vrij van schadelijke stoffen. De metalen roos urn is hier een voorbeeld van en wordt gekenmerkt door sublieme vormgeving en afwerking met oog voor detail.

De productie van elke goud metalen roos urn gebeurt met respect voor mens en milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit of design. Het resultaat is een eerlijk en hoogwaardig product dat met zorg en liefde is geproduceerd.

  • Deze urn is 34 centimeter hoog.
  • Deze urn kan een symbolische hoeveelheid as bevatten.
  • Deze urn weegt 0.3 kilo.

De goud metalen roos urn is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van subtiele urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

 

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.