GUP 104 Glazen urn bol dieren

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

169,00199,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Het herdenken van een geliefd huisdier kan enorm troostrijk zijn, vooral met de prachtige Glazen urn bol. Deze unieke en elegante glazen urn biedt een mooie manier om de herinneringen aan uw trouwe metgezel levend te houden. De transparante bol symboliseert de oneindige liefde die u koestert voor uw huisdier en geeft een gevoel van rust en sereniteit in deze moeilijke tijd van verlies. De zorgvuldig ontworpen urn is niet alleen een eerbetoon aan uw geliefde viervoeter, maar ook een decoratief stuk dat past bij elk interieur. Met deze Glazen urn bol kunt u elke dag opnieuw stilstaan bij de speciale momenten die u samen heeft gedeeld en het gemis op een mooie manier eren.

‘Boheems kristal’ is een bekend begrip over de hele wereld. Deze term wordt gebruikt voor glas met een zeer hoog percentage lood, wat het de mogelijkheid geeft om te schitteren als een diamant. De urnen van Memory Crystal zijn hierop geen uitzondering. Toen we in 1999 begonnen, was er slechts een beperkt en conservatief aanbod van uitvaartproducten. Hoewel er sindsdien veel veranderd is, hebben we toch enkele tradities behouden. Onze ontwerpen worden nog steeds met liefde bedacht en elk product wordt nog steeds individueel met de hand geblazen door onze glasmakers.

Al eeuwenlang is dit ambacht bekend als een bijzondere en zeer specifieke techniek. Het vereist veel oefening en vaardigheden om het te beheersen. In totaal zijn er zes verschillende ambachten samengevoegd om onze urnen te produceren. Hierdoor heeft elke urn zijn eigen unieke details, terwijl hij nog steeds trouw blijft aan het basismodel. Maar wat onze urnen echt bijzonder maakt, is dat we ze met ons hart maken. Dat is wat het verschil maakt.

Onze ashouder en kaarshouder combinatie is de perfecte manier om uw geliefde huisdier te herdenken. Het prachtige design symboliseert hun eeuwige aanwezigheid in uw leven. De onderkant van de urnen is voorzien van een RVS-sluiting, wat het product een extra elegante uitstraling geeft. U kunt er zeker van zijn dat uw huisdier hiermee op een respectvolle en mooie manier wordt geëerd.

 

Product eigenschappen Glazen urn bol GUP 104

  • De levertijd op deze producten is 2 tot 5 werkdagen.
  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Deze Glazen urn bol is alleen geschikt voor binnen.
Hoogte Inhoud Gewicht Prijs
Medium 15 CM 1.25 L 0.8 KG €169,00-
Groot 18 CM 2.5 L 0.9 KG €1699,00-

 

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Maat

,

Liters

,

Product