Keepsake hart urn zwart met vogels – FPU 127

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

89,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

In het hart van India werken getalenteerde ambachtslieden met toewijding en passie aan het vervaardigen van hoogwaardige keepsake harten en urnen. Voor elk product worden enkel de beste materialen gebruikt, zoals aluminium en messing. Om het product langdurig te beschermen en te laten stralen, wordt er een speciale laklaag aangebracht. Zo bet u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat met zorg is vervaardigd.

De symbolische waarde van de keepsake harten is van onschatbare waarde. Het zachte en lieve design van het hart maakt het tot een tastbare en liefdevolle herinnering. Het hart staat immers symbool voor de ziel en laat daarmee een diepe indruk achter. De urnen hebben eveneens een bijzondere uitstraling door het vakmanschap en de aandacht voor detail. Elk exemplaar is met de hand gemaakt en straalt daarmee een gevoel van liefde en warmte uit. Een hoogwaardig en eerlijk product dat u koestert en waarmee u uw dierbare op een mooie manier kunt gedenken.

  • Deze hart urn is 7 centimeter hoog.
  • Deze hart urn heeft een inhoud van 0.08 liter.
  • Deze hart urn weegt 0.3 kilo.

De zwarte hart urn  met vogels is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gedenkartikelen, waaronder hart urnen. Voor een volledig overzicht van onze hart urnen kunt u terecht op deze pagina. Als u meer informatie wenst of graag uw wensen wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een gepast eerbetoon voor uw geliefde. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze werkuren of ons op elk moment een e-mail sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product

Vormen