Keramische urn Geert Kunen, UGK 095 B

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over de keramische urn Geert Kunen. Geert Kunen is een bekwame kunstenaar met ruim 40 jaar ervaring in het creëren van keramische kunst. Hij omarmt dit materiaal met ongeëvenaarde deskundigheid. Zijn handgemaakte urnen nemen vorm aan uit verfijnde klei, waarbij tijdens het bakproces een vloeibare bronzen laag wordt toegevoegd die zich naadloos hecht aan het keramiek. De unieke details en doordachte symboliek maken de werken van Geert eerder kunstobjecten dan eenvoudige urnen. Hun eigentijdse vormen, gepaard met de bijzondere bronskleur, maken ze harmonieus passend binnen elke interieurstijl.

Elke urn, met de hand vervaardigd door Geert Kunen, wordt op maat gemaakt volgens bestelling, waardoor de levertijd van deze producten doorgaans ongeveer 3 weken bedraagt.

 

Informatie over deze urn

  • Deze urn is 39 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.8 kilo.
  • Deze urn heeft een matte afwerking
  • Deze urn is brons van kleur

De keramische urn Geert Kunen UGK 095 B is geschikt voor binnen en buiten.

 

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,