Keramische urn motorhelm blauw – KU 122

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

549,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze urn motorhelm blauw is gemaakt van stevig keramiek. Keramiek is een veelgebruikt materiaal door kunstenaars bij het maken van urnen. De ingrediënten worden zorgvuldig samengevoegd tot een keramische massa, waarmee vervolgens de urn wordt gevormd. Verschillende kleuren emaille worden toegevoegd voor een kleurrijk en uniek product dat een prachtige toevoeging kan zijn aan de herinnering aan een dierbare.
Deze urn motorhelm blauw komt uit onze motor-gerelateerde urnen collectie. Hier staan verschillende urnen in die te maken hebben met motorrijden. Bekijk de gehele collectie hier.

  • Deze urn is 23 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 5.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.1 kilo.

De keramische urn motorhelm blauw is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Naast deze urn bieden wij een uitgebreid assortiment van klassieke urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Bekijk onze pagina voor een overzicht van alle urnen en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van een passend eerbetoon voor uw geliefde. U kunt onze contactgegevens vinden op onze contactpagina en ons binnen de gestelde werktijden telefonisch bereiken of op elk moment een e-mail sturen.

Extra informatie

Liters

,

Materialen

Product

Gerelateerde producten