Keramische urn motorhelm zwart – KU 121

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

549,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze urn motorhelm zwart is gemaakt van keramiek. Wanneer u op zoek bent naar een unieke en persoonlijke manier om een dierbare te herdenken, dan bieden keramische urnen een prachtige optie. Kunstenaars gebruiken zorgvuldig gekozen ingrediënten om de keramische massa te maken die vervolgens wordt gevormd tot een urn en bedekt met diverse kleuren emaille. Het resultaat is een uniek en kleurrijk product dat een mooie aanvulling kan zijn op uw herinneringen aan uw dierbare.
De urn motorhelm zwart komt uit onze collectie motor-gerelateerde producten. Bekijk de volledige collectie hier.

Eigenschappen van de urn motorhelm zwart

  • Deze urn is 23 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 5.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.1 kilo.

De keramische urn motorhelm zwart niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze urnen en gedenkartikelen? Bekijk dan deze pagina met een overzicht van ons assortiment. U kunt ook gerust contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een passend eerbetoon voor uw geliefde. Of u nu telefonisch contact met ons wilt opnemen of een e-mail wilt sturen, wij zijn er om u te helpen.

Over ons

Dierencrematorium Heerhugowaard is een crematorium dat speciaal is opgericht voor huisdieren. Onze locatie bevindt zich in de prachtige landelijke omgeving van Heerhugowaard en biedt een serene omgeving voor het afscheid nemen van uw geliefde huisdier. We begrijpen hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van uw trouwe metgezel en daarom proberen wij u hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen.

Onze webshop verkoopt prachtige urnen die voor mens en dier kunnen worden ingezet. Bij elk product staat er beschreven hoeveel liter er in de urn past. Op basis hiervan kunt u een keuze maken of de urn zal passen of niet. Als u hier niet uit komt kunt u ons altijd even bellen of een e-mail sturen. Wij adviseren u graag over alle opties.

Extra informatie

Product

Gerelateerde producten