Keramische urn motorhelm rood – KU 123

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

549,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze urn motorhelm rood is gemaakt van keramiek. De kunstenaars van dit originele ontwerp maken gebruik van keramiek door de stevige eigenschappen. De basis van de keramiek is een stevige klei, die wordt vervaardigt uit hoogwaardige en zorgvuldig gekozen ingrediënten. De klei wordt eerst goed gemixt en vervolgens gevormd naar de motorhelm. Als de kunstenaars tevreden zijn over het ontwerp van de helm wordt er een laagje met gekleurde emaille overheen gedaan. De emaille zorgt ervoor dat de helm mooi rood is en glimt, maar ook dat de urn lang mee gaat en beschermt is tegen krassen.
De urn motorhelm rood komt uit de collectie motor-gerelateerde urnen. Hierin staan allemaal unieke urnen die te maken hebben met motorrijden, zoals helmen en tanken. Bekijk de gehele collectie hier.

  • Deze urn is 23 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 5.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.1 kilo.

De keramische urn motorhelm rood is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

We bieden een uitgebreide collectie van hoogwaardige, klassieke urnen en andere gedenkartikelen. Bekijk hier het volledige assortiment en vind het perfecte eerbetoon voor uw dierbare. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en uw specifieke wensen te bespreken. Op onze contactpagina vindt u onze gegevens, waar u ons tijdens werktijden telefonisch kunt bereiken of op elk moment een e-mail kunt sturen. Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van een gepaste manier om uw geliefde te herdenken en om u te adviseren als u hulp nodig hebt bij het maken van een keuze.

Extra informatie

Product

Gerelateerde producten