Keramische urn motorhelm wit – KU 127

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

549,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze urn motorhelm in het wit is gemaakt van keramiek. De kunstenaars die de urn vervaardigen gebruiken zorgvuldig gekozen ingrediënten om een stevige klei te maken. Deze klei wordt vervolgens tot de urn van een motorhelm gevormd. De witte kleur komt van een laagje emaille wat op de urn wordt geplaatst. De emaille zorgt er tevens voor dat de urn niet snel krast en lang mee gaat. Het is als het ware een beschermlaag. In deze serie zijn er verschillende motor-gerelateerde urnen. Tot nu toe zijn deze beschikbaar in de kleuren wit, blauw, rood en zwart. Op deze pagina staat deze hele collectie bij elkaar.

Eigenschappen urn motorhelm wit:

  • Deze urn is 23 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 5.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.1 kilo.

De keramische urn motorhelm wit is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van klassieke urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Liters

,

Materialen

Product