Keramische urn motortank blauw – KU 125

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze urn motortank blauw is gemaakt van keramiek. De kunstenaars van deze urn maken gebruik van keramiek, omdat het stevig is en lang mee gaat. Om deze keramiek te maken worden er zorgvuldig gekozen ingrediënten gemixt tot een soort klei. Deze klei wordt vervolgens naar de motortank gevormd. De mooie blauwe kleur komt van de laag emaille die er als laatst overheen gaat. Deze emaille is niet alleen goed voor de kleur maar dient ook als een beschermlaag. Hierdoor gaat de urn zo lang mogelijk mee en komen er geen krassen op.
De urn motortank blauw komt uit onze collectie motor-gerelateerde urnen. Hierin staan verschillende urnen die met motorrijden te maken hebben. Bekijk de volledige collectie motor hier.

  • Deze urn is 20 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 4.0 liter.
  • Deze urn weegt 2.6 kilo.

De keramische urn motortank blauw is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van klassieke urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Liters

,

Materialen

Product