Keramische urn motortank rood – KU 126

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Dit is de keramische urn motortank in het rood. Deze urn is gemaakt van stevig keramiek, wat door de kunstenaars zorgvuldig is ontworpen en uitgewerkt. Eerst word er een soort klei gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Dit is een werkbare massa die vervolgens in de juiste vorm wordt gebracht. Vervolgens wordt er, om de urn deze mooie kleur rood te geven, een gekleurde laag emaille over het werk gegoten. De emaille is tevens een soort beschermlaag die er voor zorgt dat de urn niet snel krast en lang mee gaat. Deze urn motortank rood komt uit onze collectie motor-gerelateerde urnen. Deze urn is bijvoorbeeld ook beschikbaar in het wit of zwart. Op deze pagina staat de volledige collectie.

Eigenschappen van de urn motortank rood:

  • Deze urn is 20 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 4.0 liter.
  • Deze urn weegt 2.6 kilo.

De keramische motortank urn is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van klassieke urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Gerelateerde producten