Keramische urn motortank wit – KU 128

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Keramische urnen zijn niet alleen uniek en kleurrijk, maar ook duurzaam en bestand tegen veroudering. Dit maakt ze een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een blijvend aandenken aan hun geliefde. Bovendien kunnen keramische urnen in verschillende vormen en maten worden gemaakt, waardoor er voor elk individu een passende urn beschikbaar is. Deze urn is gemaakt als motortank in het wit.

Kunstenaars maken vaak gebruik van keramiek om urnen te vervaardigen. Hiervoor worden zorgvuldig gekozen ingrediënten gemixt tot een werkbare keramische massa. Met deze klei wordt de urn gevormd en bedekt met diverse kleuren emaille. Het resultaat is een uniek en kleurrijk product dat een prachtige aanvulling kan zijn op de herinnering aan een dierbare.

  • Deze urn is 20 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 4.0 liter.
  • Deze urn weegt 2.6 kilo.

De keramische motortank urn wit is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van klassieke urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Liters

,

Materialen

Product