Keramische urn motortank zwart – KU 124

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De urn motortank zwart is gemaakt van stevig keramiek. De kunstenaars van dit ontwerp gebruiken hoogwaardige materialen om de urn mee te vervaardigen. De keramiek wordt gemaakt van zorgvuldig gekozen ingrediënten die samen worden gemixt tot een soort stevige klei. Deze klei wordt dan gevormd naar de motortank. Als de urn de juiste vorm heeft gekregen wordt er nog een laagje zwarte emaille overheen gedaan. Deze emaille zorgt niet alleen voor de kleur, maar dient ook als een beschermlaagje. Zo gaat de urn zo lang mogelijk mee en komen er minder snel krassen op. De urn motortank zwart komt uit onze collectie met motor-gerelateerde urnen. Bekijk deze collectie hier.

  • Deze urn is 20 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 4.0 liter.
  • Deze urn weegt 2.6 kilo.

De keramische urn motortank zwart is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van klassieke urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Liters

,

Materialen

Product

Gerelateerde producten