Keramische urn slapend hondje – UGK 221

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

179,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

 

Geert Kunen, een kunstenaar met meer dan 40 jaar ervaring, creëert prachtige keramische kunstwerken, waarvan sommige dienen als urnen. Met zijn beheersing van dit materiaal is hij in staat om met de hand hoogwaardige klei te boetseren. Tijdens het bakproces worden deze urnen bedekt met een vloeibare laag brons, die zich aan het keramiek hecht.

De creaties van Geert zijn voorzien van unieke details en doordachte symboliek, waardoor ze niet direct als urnen herkenbaar zijn, maar als kunstwerken. De moderne vormen en de bijzondere bronskleur maken dat elk kunstwerk past in elk interieur.Elke Geert Kunen urn wordt op bestelling gemaakt. De levertijd van deze producten bedraagt daarom circa 3 weken.

  • Deze urn is 9 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.5 liter.
  • Deze urn weegt 1.4 kilo.

Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gedenkartikelen, waaronder hond urnen. Voor een volledig overzicht van onze hond urnen kunt u terecht op deze pagina. Als u meer informatie wenst of graag uw wensen wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een gepast eerbetoon voor uw geliefde. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze werkuren of ons op elk moment een e-mail sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

Materialen

Product