Keramische urn Venezia wit – KU 061

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

195,00379,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De keramische urn Venezia wit is gemaakt van keramiek. Kunstenaars gebruiken speciaal geselecteerde ingrediënten om een keramische werkbare massa te maken voor urnen. Met klei geven ze de urn vorm, en bedekken deze met emaille in verschillende kleuren. Het resultaat is een kleurrijk, uniek product.

De Venezia urn is een samensmelting van vakmanschap, traditie en modern design. Het elegante, tijdloze ontwerp van deze urn is niet direct herkenbaar als urn, maar eerder als een kunstvoorwerp dat naadloos in uw interieur past. De Venezia is subtiel en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere elementen in uw interieur. Deze set bestaat uit drie verschillende formaten.

  • De levertijd op deze producten is 2 tot 5 werkdagen.
  • Deze producten worden gratis verzonden.
Hoogte Inhoud Gewicht Prijs
Klein 22 CM 0.8 L 0.8 KG €195,00-
Medium 31 CM 2.5 L 1.4 KG €289,00-
Groot 35 CM 3.7 L 2.2 KG €379,00-

De keramische urn Venezia wit is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van subtiele urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

, , ,

Maat

, ,

Materialen

Product

Gerelateerde producten