Geel knuffelkeitje urn, KK 019

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

59,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

 

Dit glanzende lichtgele knuffelkeitje urn is vervaardigd uit keramiek en kent een holle ruimte waarin een symbolische hoeveelheid as bewaard kan worden. Met de hoogte van 6 cm is het knuffelkeitje perfect ontworpen om comfortabel vast te houden, wat een extra laagje troost toevoegt tijdens momenten van herdenking.

De glanzende afwerking van de urn draagt niet alleen bij aan zijn visuele pracht, maar zorgt er ook voor dat er geen scherpe randen zijn die uw handen zouden kunnen verwonden. Dit maakt het vasthouden en koesteren van deze urn een zachte en aangename ervaring, zodat u uw geliefde altijd dichtbij kunt dragen. Wat deze knuffelkeitje urn nog specialer maakt, is het feit dat elk exemplaar met de hand wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Geen twee keitjes zijn hetzelfde, waardoor elk stuk zijn eigen unieke karakter en uitstraling heeft. De toevoeging van een duurzame glanslaag zorgt ervoor dat de urn niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook dat het urntje bestand is tegen krassen en slijtage.

Een bijzonder aspect van dit knuffelkeitje is dat hij niet alleen geschikt is voor binnen, maar ook voor buiten. Dit betekent dat u een speciale herdenkingsplek in uw tuin kunt creëren waar u kunt reflecteren en herinneringen kunt delen met uw geliefde. Het duurzame materiaal en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat deze urn lang mee gaat, ongeacht de weersomstandigheden.

  • Deze urn is 6 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0,05 liter.
  • Deze urn weegt 0.1 kilo.

Dit lichtgele knuffelkeitje is geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters