Kleine knuffelkei urn, KK 028

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

59,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Welkom bij de urnenwinkel van Dierencrematorium Heerhugowaard.

Deze kleine glanzende appelgroene knuffelkei urn is vervaardigd uit keramiek en kent een holle ruimte waarin een symbolische hoeveelheid as bewaard kan worden. Met een hoogte van 6 cm is het knuffelkeitje doordacht ontworpen om comfortabel vast te houden, wat een extra laagje troost toevoegt tijdens de momenten van herdenking.

De ambachtelijke productie van deze kleine knuffelkei maakt gebruik van zorgvuldig vervaardigde ingrediënten, wat resulteert in een uniek stuk elk keer weer. Geen twee urnen zijn hetzelfde, wat de individualiteit van uw huisdier’s herinnering benadrukt en de urn een speciale betekenis geeft.

De afwerking van de kleine urn met een duurzame glanslaag heeft niet alleen een visueel verfijnd effect, maar draagt ook bij aan het comfort van het vasthouden. Geen harde of scherpe randjes zorgen ervoor dat uw ervaring van het vasthouden van de urn een aangename en zorgzame handeling is, zonder ongemak.

Een bijzondere eigenschap van deze urn is dat deze geschikt is voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit biedt u de mogelijkheid om een speciale gedenkplek in uw tuin te creëren waar u kunt reflecteren en uw dierbare herinneringen kunt delen met de natuur. De duurzame afwerking en zorgvuldige constructie maken deze urn bestand tegen de elementen. Hierdoor kunt u jarenlang troost halen uit het knuffelkeitje.

Eigenschappen

  • Deze urn is 6 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0,05 liter.
  • Deze urn weegt 0.1 kilo.

Deze kleine knuffelkei in het appelgroen is geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Deze urnenwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Bekijk op deze pagina alle keramieke urnen. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters