Knuffelkei urn voor huisdieren, KK 045

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

59,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Het verlies van een huisdier kan een emotioneel zware ervaring zijn en het kan voor veel mensen helpen om een tastbare herinnering aan hun geliefde dier te hebben. Een knuffelkei urn voor huisdieren is een prachtig eerbetoon en kan dienen als een troostende en kalmerende aanwezigheid in uw huis. De mat legergroene knuffelkei urn die wij aanbieden, is niet alleen stijlvol en discreet, maar ook vervaardigd uit hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een duurzaam en kwalitatief product.

De urn heeft een holle ruimte waarin een symbolische hoeveelheid as bewaard kan worden en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het formaat van de urn is 6 centimeter hoog en heeft een inhoud van 0,05 liter. De urn weegt 0,1 kilo, wat hem gemakkelijk hanteerbaar maakt.

  • Deze urn is 6 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0,05 liter.
  • Deze urn weegt 0.1 kilo.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over deze urn of andere producten die wij aanbieden, staan wij altijd voor u klaar om u te helpen. Wij begrijpen dat het kiezen van een gedenkartikel een persoonlijke en belangrijke beslissing is, daarom bieden wij een breed scala aan opties en staan wij klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde huisdier. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina, waar u ons binnen de gestelde werktijden telefonisch kunt benaderen of ten alle tijden een e-mail kunt sturen. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een gepaste urn.

Extra informatie

Product

Liters