KU 321 Keramische urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

349,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Onze premium collectie urnen van Crafts urn bestaat uit keramische urnen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Elke urn wordt met de hand gemaakt en dat zorgt ervoor dat geen enkele urn exact hetzelfde is. Een belangrijk principe stelt de leverancier want: ook geen mens hetzelfde is. De vormen en kleuren van de urnen zijn zoals u ziet klassiek en tegelijk ook tijdloos.

Duurzaamheid speelt een centrale rol bij Crafts urn, van grondstof tot de verpakking waarin de urn wordt verstuurd. Alle grondstoffen zijn puur natuur, de ovens waarin de urnen op 1.250 graden worden gebakken draaien op de energie die wordt opgewekt met zonnepanelen. In de verpakking wordt karton gebruikt in plaats van plastic.

Dit model is een stijlvolle ovale urn met een ‘Sandy White’ kleur: verschillende tinten beige. De urn is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant voorzien van glazuur, zodat deze extra duurzaam en degelijk is. De ronde deksel van de urn is zo gemaakt dat deze nauwelijks opvalt en mooi in het geheel opgaat. Door deze kleuren en patronen te gebruiken heeft deze urn een hele natuurlijke uitstraling.

  • Deze urn is 24.0 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 4.00 liter.
  • Deze urn weegt 2.0 kilo.

 

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

,

Maat

Materialen

Product

Vormen

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.