KU 323 Keramische urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

349,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Onze premium collectie urnen van Crafts urn bestaat uit keramische urnen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Elke urn wordt met de hand gemaakt en dat zorgt ervoor dat geen enkele urn exact hetzelfde is. Een belangrijk principe stelt de leverancier want: ook geen mens hetzelfde is. De vormen en kleuren van de urnen zijn zoals u ziet klassiek en tegelijk ook tijdloos.

Duurzaamheid speelt een centrale rol bij Crafts urn, van grondstof tot de verpakking waarin de urn wordt verstuurd. Alle grondstoffen zijn puur natuur, de ovens waarin de urnen op 1.250 graden worden gebakken draaien op de energie die wordt opgewekt met zonnepanelen. In de verpakking wordt karton gebruikt in plaats van plastic.

Dit model is een stijlvolle ovale urn met een opvallend patroon van bubbels. Een decoratie die zijn inspiratie in de natuur vindt. Iedere urn heeft een uniek ‘schuimpatroon’, wat het product tot het een heel persoonlijke asbestemming maakt. Het is een bijzonder kunstwerk dat tot zijn recht komt in vrijwel elk decor.

  • Deze urn is 24.0 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 4.00 liter.
  • Deze urn weegt 2.0 kilo.

 

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

,

Liters

,

Maat

Materialen

Product

Vormen

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten